„Po skelbimo paskelbimo per pusantros savaitės sulaukiau tokio pranešimų, susitikimų ir emocijų kiekio, kurio pakaktų porai metų“, – rašo A. Abasova.

Moteris per tą laiką spėjo nueiti į dvi dešimtis pokalbių ir pasirinko dirbti projekte „Resto Week“.

Štai visas jos originalaus gyvenimo aprašymo tekstas:

„Sveiki, esu Alisa ir ieškau naujo darbo. Galiu būti jūsų dešine ranka, kaire ranka, kojomis, akimis ir pora naujų smegenų vingių. Lengvai randu bendrą kalbą su pačiais įvairiausiais žmonėmis. Mane myli vaikai, pensininkai, hipsteriai, kūrybingas jaunimas, dekrete esančios mamytės, griežti kostiumuoti vyrai, gėjai, lesbietės, hetero ir biseksualai.

Esu pasirengusi daryti viską ir netgi daugiau, jeigu žinosiu, kad tai atneš realią naudą kompanijai ar žmogui, kuriam dirbu. Na, ir žinoma, kad mano darbas bus oriai įvertintas.

Aš neisiu su jumis slėpti lavono, bet greitai „Google“ surasiu dvylika veiksmingiausių kūno utilizavimo miesto sąlygomis būdų. Taip pat penkias kontoras, kurios tai padarys už Jus.

Greitai mokausi, prisitaikau, greitai veikiu, esu ištverminga, gerai analizuoju situaciją. Perėmusi žydų moterų išmintį įsigijau užrašų knygutę su naudingais kontaktais ir patarimais visiems gyvenimo atvejams. Padėsiu surasti veterinarą jūsų tarantului Gošai arba šviežių braškių svarbaus kliento nėščiai žmonai.

Mano rytietiškos šaknys leidžia man laiku užčiaupti burną ir jausmingai ištarti „Taip, pone“, jei šefas prastai nusiteikęs. Jei reikės, pavirsiu ponia Abasova. Tik tikslios techninės užduotys, terminai, pagarba svetimam darbui ir šaltakraujiškumas.

Turiu didmeninės ir mažmeninės prekybos patirties, dirbau buhaltere, reklaminių skelbimų sudarytoja, tinklalapio administratore ir netgi aukle.

Turėjau nuosavą internetinę parduotuvę. Suprantu kaip veikia paieškos reklama, judėjimo socialiniuose tinkluose algoritmas. Moku dirbti „1c“, „Photoshop“, „Word“, „Excel“, „Google“ dokumentais.

Sugebu veiksmingai organizuoti dieną. Nemėgstu veltui švaistyti laiko.

Anglų kalbos žinios: laisvai suprantu užsieniečius, jie supranta mane.

Laisvai kalbu ukrainietiškai, kas nėra keista.

Biografijos faktai:

Gimiau ir užaugau Kijeve. Žinau jaukiausius miesto kampelius, kur pasislėpti nuo minios, ką parodyti atvykusiems, kur skaniai pavalgyti ir iš dūšios išgerti.

25 metai. Jauna ir kupina jėgų.

Yra šešerių metų sūnus. Tai kaip tik tas amžius, kai jis ramiai lieka su auklėmis ir močiutėmis, retai serga ir man netenka jaudintis dėl jo abitūros egzaminų ir nesėkmingos santuokos.

Papildomi privalumai:

  • Moku joti.
  • Turiu talentą išrinkti skanėstus.
  • Gerai rašau. Todėl jums neabejotinai bus malonu skaityti, koks neįtikėtinas mano naujas darbas.
  • Moku keturis žodžius prancūziškai ir du vokiškai (neskaitant skaičių).
  • Plytas fotografuoju taip, kad žmonės painioja su mėsos gabalu ir tiramisu.

Ačiū už persiuntimą, apsikabinsim susitikę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt