12
Kitas

ATSAKYMAS

Yra nemažai įvairių rūšių optinių iliuzijų – fizinių, psichologinių, kognityvinių. Optinė iliuzija apibūdinama kaip aplinkoje įsiliejęs, užmaskuotas objektas, kurį norint įžiūrėti tenka sutelkti dėmesį, tai – savotiškas iššūkis, skatinantis mūsų protą aktyviau padirbėti. Teigiama, kad įprastai žmogaus smegenys skirtingai mato daiktus, vaizdinius, kai žvelgiama iš įvairių kampų. Optinė iliuzijos – dar ir savotiška psichoanalizė, kadangi parodo, kaip jūs suvokiate dalykus, teigiama portale jagranjosh.com.

Žemiau pateikiamame paveikslėlyje reikia rasti dviejų paslėptų ponios svečių veidus. Tai gana sudėtingas galvosūkis, kuriame matome moterį, laukiančią svečių savo kambaryje ir uostančią gėles gražiai dekoruotose vazose. Tačiau ponios svečiai jau atvyko ir slepiasi kažkur kambario viduje.

Testas

Iš pirmo žvilgsnio daugelis pamano, kad ponia tiesiog stovi kambaryje viena. Tačiau taip nėra. Šis galvosūkis priverčia tūkstančius suaugusiųjų pasukti galvas, kai jie bando rasti paveiksle paslėptus veidus.

Ar per 11 sekundžių pavyko juos pastebėti? Jei ne, sufleruojame atsakymą

12
Kitas

ATSAKYMAS

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)