12
Kitas

Atsakymas

Optinės iliuzijos yra tikros akių apgavikės, nes jose ne visi daiktai yra tokie, kaip atrodo. Kad įžiūrėtumėte tikrąjį vaizdą, tenka įtempti smegenis, rašo pkbnews. Dėl šios priežasties tokiuose piešinukuose paslėpti galvosūkiai priverčia paprakaituoti ne vieną žmogų. Tačiau išbandyti savo pastabumą yra labai įdomu, todėl socialiniuose tinkluose panašūs paveiksliukai plinta tarsi miškų gaisrai. Optinė iliuzija su avokadais yra vienas iš jų.

Jame matote daugybę per pusę perpjautų avokadų. Jūsų užduotis – surasti avokadą su širdelės formos duobute nuo kauliuko. Įspėjame, kad jį pamatyti nėra lengva. Ar sugebėsite surasti jį per 5 sekundes?

Ar suradote širdelę?

Žinoma, tokio tipo paveiksliukuose objektai būna paslėpti taip, kad juos būtų labai sunku įžiūrėti. Ši internete paplitusi užduotis su avokadais sumaišo žmonėms protus. Dauguma jų nesugeba pastebėti širdelės. Daug kas sako, kad jos niekur nematyti.

Veikiausiai jūs taip pat svarstote, kur tūno avokadas su širdele, nes tame, ką matote, jo niekur nėra. Pasižiūrėkime, kurioje šios optinės iliuzijos vietoje buvo pasislėpusi širdelė.

Štai kur širdelė!

12
Kitas

Atsakymas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)