Skaičiau kitų konkurso dalyvių laiškus, ypač likau nustebinta straipsnio, kuriame autorė rašo nesvajojanti apie Ferrari ar Bugatti. O aš drąsiai galiu teigti, kad man to reikia!

Jei man nereikėtų uždirbti pinigų, banko sąskaita sprogtų nuo didžiulių skaičiukų joje, gyvenčiau pasakiškai. Išnaudočiau kiekvieną pinigų suteikiamą galimybę. Nusipirkčiau vilą ant Viduržemio jūros kranto. Ir ne vieną, o kelias. Galbūt Monake, Nicoje ar kitame nuostabiame mieste.

Dienas leisčiau jaukiai įsitaisiusi savo prabangios jachtos denyje su taure šampano delne. Vakarais pasipuošusi Gucci, Versace ar kitų garsių mados namų kurta suknele sėsčiau į nuosavą lėktuvą ir skrisčiau į Paryžių, Niujorką, Tokiją, Londoną ir ten kartu su vaikinu vakarieniautume aukščiausiomis Michelin žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose.

Kai norėčiau pabūti viena, įsitaisyčiau savo namuose įrengtoje kino salėje ir didžiuliame ekrane žiūrėčiau mėgstamiausius kino filmus. Taip pat išpildyčiau savo seną svajonę – kurčiau įvairiausius drabužius, o juos demonstruotų garsiausios pasaulio manekenės – Naomi Campbell, Natalia Vodianova, Cara Delevingne. Be to, rašyčiau knygas - meilės romanus, pasakas vaikams.

Kiekvieną savaitgalį savo namuose rengčiau įspūdingus vakarėlius, į kuriuos pakviesčiau ne tik savo draugus, bet ir pasaulio žvaigždūnus. Mums koncertuotų „One Republic“, Rihanna ir kiti muzikantai. Kasdien važinėčiau su vis kita mano garažą puošiančia išskirtine transporto priemone – Lamborghini Aventador, Maserati Ghibli, Jaguar, Ferrari 482 Italia. Ne tik gyvai stebėčiau „Formulės -1” varžybas ir spausčiau ranką nugalėtojams, bet ir pati pralėkčiau su bolidu trasoje. Įsigyčiau ir geriausią futbolo komandą.

Nepamirščiau investuoti ir į savo grožį. Kūną tepčiau brangiausiais kremais, aliejais, kasdien su asmeniniu treneriu sportuočiau namuose įrengtoje sporto salėje, plaukiočiau didžiuliame nuosavame baseine... Ir ... Ak, išpildyčiau visas savo svajones!

Garantuoju už šį laišką būsiu pasmerkta tūlo lietuvio... Bet aš tokia!

K.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)