Daugiau nei pusė bričių teigė flirtuojančios su vyrais, kad gautų tai, ko nori, o penktadalis tai daro ir darbe. 30 proc. respondenčių netgi prisipažino naudojančios seksą kaip „apdovanojimą“ už gerą vyro ar partnerio elgesį.

Apklausa, kurioje dalyvavo 2000 žmonių, atskleidė, kad 39 proc. vyriškos lyties vadovų yra įdarbinę moteriškos lyties kandidatę vien dėl jos išvaizdos. Beveik pusė šių vyrų prisipažino su savo darbuotojomis užmezgę romantiškus santykius.

Beveik 3 iš 5 darbdavių (57 proc.) sakė, kad su patraukliomis darbuotojomis jie bendrauja maloniau nei su mažiau patraukliomis.

Paklausti, ar užleistų kelią gražiai vairuotojai, 42 proc. vyrų (ir tik 16 proc. moterų) atsakė „taip“.

„Šiais laikais daug kalbama apie tai, kaip padaryti, kad į moteris darbe būtų žiūrima kaip į lygias. Tačiau mūsų rezultatai rodo, kad norėdamos pasiekti savo tikslų, pavyzdžiui, išvengti problemų ar gauti paaukštinimą, moterys nevengia pasinaudoti flirto galia“, - teigė apklausą užsakiusios confused.com. kompanijos ryšių su visuomene vadovė Sharon Flaherty.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)