Numerologija atskleidžia ryšį tarp žmogaus asmenybės ir jo mėgstamo skaičiaus.

Žmogaus psichologija sudėtinga, ne visada lengva ją iššifruoti. Labai dažnai skaičiaus pasirinkimas atskleidžia informacijos apie slapčiausias mūsų asmenybės kerteles. Būtent numerologija siekia giliau paanalizuoti žmogiškąją prigimtį ir atskleisti tikrąjį kiekvieno aš.

Vienetas

Žmonės, kuriems patinka vienetas, yra labai ambicingi ir konkurencingi, turi daug energijos, ją skiria plėtoti inovatyvioms idėjoms ir gauti naujų įspūdžių. Šie žmonės trokšta sėkmės, nuolat juda. Jų aštrus protas, jie nepakenčia rutinos, nuobodulio. Be to, linkę primesti savo idėjas kitiems, dažnai būna perdėtai valdingi.

Dvejetas

Tie žmonės, kurie renkasi skaičių 2, yra labai jautrūs ir jausmingi. Tai gero visiems linkinčios ir pasitikėjimą keliančios asmenybės. Daugelis lengvai jais pasitiki, nes žino – jų niekada neišduos. Tiesa, kartais jie būna keistuoliai, be jokio perspėjimo jų džiaugsmas gali peraugti į pyktį.

Trejetas

Trejetą pasirenka bendringos, subalansuotos asmenybės. Ieškodami gyvenime tam tikro stabilumo, jie dažniausiai neturi didelių planų. Labiausiai siekia laimės ir ramybės. Jiems patinka, kai aplinkiniai maloniai su jais elgiasi, tada dalinasi laimingomis akimirkomis su kitais. Tiesa, prireikus jie akimirksniu gali surimtėti.

Ketvertas

Tie, kam patinka skaičius 4, yra materialistai, ieško finansinės nepriklausomybės. Kartais jie stipriai jaudinasi dėl buvusių ar būsimų išlaidų, pasitaiko, kad ima maniakiškai viską skaičiuoti. Šie žmonės linkę nerimauti, mėgina viską kontroliuoti, kad jaustųsi saugūs.

Penketas

Penketas simbolizuoja laisvę, pasitenkinimą. Tokį skaičių mielai besirenkantys žmonės yra išskirtinai nepriklausomi, kartais būna tiesiog nepagaunami. Sunku jais pasitikėti, palaikyti su jais ilgalaikius santykius. Šios paslaptingos asmenybės nuolat ieško naujų įspūdžių, naudojasi visomis galimybėmis, kokių tik jiems gali pasiūlyti pasaulis.

Šešetas

Tie, kurie pasirinks šešetą, yra ištikimi draugai ir mylimieji. Jie labai jautrūs, nė musės nenuskriaus. Be to, jie – perfekcionistai, gali būti pernelyg reiklūs sau, o tada gyvena apimti stipraus nerimo, nes bando visada palaikyti aukštą lygį.

Septynetas

Šį skaičių renkasi išskirtinai išmintingi žmonės. Jie kruopščiai viską apgalvoja, prieš priimdami sprendimą, kai reikia, moka užduoti tinkamą klausimą. Tai smalsios asmenybės, kurios stengiasi praplėsti turimas žinias įvairiausiose srityje. Giminaičiai dažnai kreipiasi į šiuos žmonės, ieškodami paramos ar prašydami patarimo.

Aštuonetas

Aštuoneto žmonės – dinamiški, atviri. Jiems nebūdinga apsimetinėti, kažką nutylėti ir nepasakyti iki galo. Dėl savo moralinių vertybių jie yra spontaniški, nebijo galimų padarinių. Deja, kartais įskaudina žmones, patys to nenorėdami. Dar vienas išskirtinis ypatumas – šie žmonės įsitikinę, kad visada yra teisūs, todėl būna be galo užsispyrę.

Devynetas

Mėgstantys devynetą – idealistai, jie trokšta grožio, džiaugsmo ir prasmės. Šie žmonės svajoja apie didingus dalykus, atsidavę rūpinasi kitais. Jiems būtina pasidalinti teigiamomis emocijomis su artimaisiais, pasirodyti iš geriausios pusės. Naivūs devyneto mėgėjai tiki, kad iš principo visi žmonės yra geri ir kad visais galima pasitikėti.

Nulis

Apie nulį informacijos visiškai nedaug. Sakoma, kad žmonės, kuriems patinka nulis, turi puikų humoro jausmą, moka šmaikščiai pajuokauti. Jie garsėja kaip aplinkinių linksmintojai ir kiekvienos draugijos siela.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją