Tinklalapio ekspertai spėjimus pateikė išanalizavę darbus pagal potencialų uždarbį, pasitenkinimą pareigomis ir laisvų darbo vietų skaičių toje srityje. Finansų vadybininkai (angl. finance manager) atsidūrė sąrašo viršūnėje su vidutine 68 000 svarų alga per metus.

Toliau sekė mokesčių valdytojas (angl. tax manager) su numatoma vidutine alga – 59 000 svarų per metus. Dizaino vadybininkui (angl. design manager) numatomas 55 000 svarų per metus užmokestis, o audito vadybininkui (angl. audit manager) – 59 500 svarų per metus.

Žmogiškųjų išteklių vadybininkui (angl. human resources manager) Britanijoje kitais metais galimai bus mokama vidutiniškai 50 000 svarų per metus alga, tiekimo grandinės vadybininkui (angl. supply chain manager) – 53 000 svarų per metus, o sprendimų architektui (angl. solutions architect) – 63 000 svarų per metus.

Tarp pelningiausių pozicijų įvardintos ir vadinamosios „scrum master“ (liet. komandos prižiūrėtojo) pareigos – tai yra žmogus, atsakingas už kliūčių ar iššūkių pašalinimą, kad darbuotojų komanda galėtų sklandžiai atlikti užduotį ar pasiekti tikslą.

„Glassdoor“ atstovas Andrew Chamberlainas teigė: „Atrodo, kad geriausi ir pelningiausi darbai Britanijoje vis dar reikalauja aukštos kvalifikacijos. Be to, finansų ir technologijos sričių ekspertai yra daug kur reikalingi. Bet kokiai kompanijai, kuri turi internetinį tinklalapį, mobiliąją programėlę ar apskritai dirba internete, nuolat reikia duomenų analitikų ar sprendimų architektų.“