Jūs galite kuriam laikui “išsitempti” ir dirbti ne savo komforto zonoje, tačiau norėsite kuo greičiau sugrįžti į jums patogiausią padėtį. Tarkime, jūsų asmenybės testai rodo, kad esate nepriklausomas ir našiausiai dirbate vienas, tačiau esate priverstas didžiąją dienos dalį dirbti su komanda. Jums prireiks daug energijos „išsitempti“ į jums nenatūralią padėtį. Dirbti komandoje kelias valandas per dieną kasdien bus labai varginantis darbas. Kiekviena jūsų esybės dalelė norės sugrįžti į pradinę padėtį.

Dešiniarankiai per naktį netampa kariarankiais, o žmonės, pasižymintys intuicija ir kūrybiškumu, nepraranda įžvalgumo ir meninės gyslelės. Jūsų stimulai ir stiprybės - tai stabilus pagrindas, lemiantis jūsų darbo stilių.

Išsiaiškinę savo stipriąsias ir silpnąsias puses, žmonės supranta, kur slypi streso šaknys. Šis žinojimas ne vieną paskatino ieškotis darbo, kuriame gali panaudoti savo stiprybes. Sužinokite, kas jus motyvuoja, o tada imkitės veiksmų sumažinti darbinį stresą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją