Nesileiskite įkalinami praeities pasirinkimų. Padarėte tai, ką padarėte. Tai praeitis ir jūs negalite jos pakeisti. Tačiau dabar galite pradėti daryti gerus dalykus.

Puoselėkite pasitikėjimą santykiuose. Viena nuostabiausių buvimo su kitu žmogumi dalių - žinojimas, kad mylimu žmogumi galima pasitikėti. Tai viena iš priežasčių apskritai megzti santykius. Gerbkite jums suteiktą pasitikėjimą. Tačiau žinokite, kaip apsiginti, kai kažkas jūsų gyvenime pasirodo to pasitikėjimo nevertas.

Kai atsiprašote, parodykite, kad išties tai jaučiate. Kad jums atleistų, žmogus turi žinoti, kad jūs jį suprantate ir jaučiate jo skausmą. Kai tai suprasite ir tinkamai parodysite, jūsų įskaudintas žmogus galės jums atleisti.

Nesmerkite savęs, jei kažkuriuo metu plaukiate pasroviui ar esate pernelyg nurimę. Galbūt būtent tuo metu jums to reikia. Kartais potencialią kliūtį geriau apeiti, nei per ją brautis.

Jūs negalite mėgautis gyvenimu, jei nesate geri. Taip, yra tokių žmonių, kurie priverčia kitus kentėti ir kažkaip išsisuka. Tačiau tie iš mūsų, kurie esame empatiški, negali blogai elgtis su partneriu, kadangi paprasčiausiai vėliau patys nesijaus gerai.

Pyktis gali nužudyti motyvaciją. Jis gali priversti jus nenorėti stengtis. Geriau atsikratykite pykčio, nei eikvokite savo laiką ir energiją mėgindami įskaudinti jums bloga padariusį žmogų. Sutelkite savo energiją ir kūrybingumą į pozityvų elgesį - bus tik geriau.

Nenusivilkite savimi. Visuomet bus sėkmingesnių už jus; sėkmingesnių, nei kad jūs kada svajojote tapti. Tačiau jūs turite savo ypatingą sėkmės receptą, ir kai tik išmoksite tobulai juo naudotis, pasaulis prašys daugiau. Lyginimasis su kitais tik nukreipia dėmesį nuo to, kas tikrai svarbu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)