Pirmas – pats geriausias, jis reiškia tai, ko siekiate visą gyvenimą. Už savo užsitarnautą vietą po saule kovosite iki paskutinio atokvėpio. Daug laiko skiriate darbui, mokslams, nes esate įsitikinę – šiame gyvenime nieko veltui neduoda.

Esate gerai išauklėti, taktiški aplinkinių atžvilgiu, o draugams – kantrūs, atlaidūs. Artimiesiems galite daug ką atleisti, bet tik ne išdavystę.

Jūs – stiprus žmogus, kuris nepasiduoda ir nepraranda vilties. Esate tikras kovotojas bet kokioje sferoje – meilės, profesinėje ir t. t.

2 puodelis

Tie, kas pasirenka antrą puodelį, nemėgsta vienatvės. Tokiems žmonėms labiausiai patinka leisti laiką su draugais ar su bet kokia įdomia kompanija. O pirmoje vietoje jiems – namai ir šeima.

Šie žmonės daug dirba, kad artimųjų gyvenimas būtų kuo komfortiškesnis. Jie ištikimi, teisingi, sąžiningi. Nemeluos nei sau, nei artimiesiems, nei aplinkiniams. Kartais gali nekaltai sumeluoti, bet daro tai labai nenoriai, o paskui ilgai jaučia sąžinės priekaištus.

3 puodelis

Įprastai trečią puodelį pasirenka tie, kurie tiki, kad 3 – jų laimingas skaičius. Iš tiesų šis skaičius unikalus, jis simbolizuoja ir praeitį, ir dabartį, ir ateitį. Tie, kas suvokia savo pasirinkimo unikalumą, yra įdomios, unikalios asmenybės.

Šie žmonės moka mylėti kaip niekas kitas, geba jausti labai stiprius jausmus, ir santykiuosi myli kitą žmogų, o ne save. Jie ryžtųsi žygdarbiams ir drąsiems poelgiams, kurie daugelį atbaidytų.

4 puodelis

Kam patiko ketvirtas puodelis, yra iš tų žmonių, kurie nenori būti nei geriausi, nei prasčiausi, jie renkasi aukso vidurį. Jie neprašo iš gyvenimo didžiulių privilegijų, bet stengiasi susikurti komfortišką gyvenimą.

Šiems žmonės svarbiausia, kad jų artimieji būtų gyvi ir sveiki, šito jų laimei visiškai pakanka. Tai išmintingi žmonės, į juos dažnai kreipiasi patarimo. Dažniausiai jie turi malonų, raminamai veikiantį balsą, visada žino, ką pasakyti, kad pakreiptų žmogų teisingu keliu ar tiesiog padėtų įveikti sunkumus.

5 puodelis

Penktą puodelį mieliausiai renkasi tie, kurie visur siekia tvarkos: santykiuose, darbo reikaluose, namuose ir apskritai gyvenime. Jiems svarbu protingos taisyklės ir jomis grįstas gyvenimas, jie mokės sukurti tvarką. Tokius žmones dažnai vadina pedantais, švaruoliais.

Šie žmonės išskirtinai nuovokūs, puikiai suvokia kitų norus ir motyvus, yra dėmesingi detalėms ir atkreipia dėmesį į tai, ko daug kas nepastebi. Aplinkinius stebina, o kartais net baugina jų įžvalgumas ir charakterio tvirtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją