Jei norite sužinoti, ką jūsų pirštų ilgis gali apie jus pasakyti, ištieskite kairę ranką ir palyginkite jos pirštus su esančiais paveiksliuke.

Ranka A reiškia, kad jūsų bevardis pirštas yra ilgesnis už smilių. Ranka B – kai smilius yra ilgesnis už bevardį pirštą. Ranka C – jūsų bevardis pirštas ir smilius yra vienodo ilgio.

Ranka A – esate žavingas!

Ar kiti žmonės dažnai su jumis flirtuoja, ar palankiai reaguoja į jūsų flirtą? Taip veikiausiai yra dėl to, jog jūsų bevardis pirštas yra ilgesnis už smilių.

Esate kupini pasitikėjimo savimi ir žavesio, todėl linkstate labiau rizikuoti. Tačiau ši rizika dažniausiai pasiteisina. Kai kas gali sakyti, kad esate agresyvoki, bet jei žinote, ko norite, kodėl nepasistengus tai pasiekti?

Jeigu tai ne apie jus, gali būti, jog jums atėjo laikas kažką keisti savo gyvenime, nes jūsų pirštai rodo, kad turi būti kitaip! Labiausiai jums tinkančios profesijos yra kareivis, pardavimų specialistas arba generalinis direktorius.

Ranka B – esate lyderis iš prigimties!

Ar manote, kad esate patikimas ir įsipareigojimų nebijantis žmogus? Jeigu jūsų smilius yra ilgesnis už bevardį pirštą, tai reiškia, kad taip, tai tikrai jūs.

Jūs esate gimęs vadovauti kitiems. Kebliose situacijose jūs gebate greitai rasti sprendimą ir galite išvesti iš aklavietės. Aplinkiniams jūs atrodote išradingas, ramaus būdo ir patikimas – žmonėms jūs esate sektinas pavyzdys.

Jei jūs su tuo nesutinkate, tuomet jūsų genai ragina jus iš naujo save įvertinti, nes jums yra lemta laikyti vadeles. Idealiausios jums profesijos – politiko, pagalbos sau knygų autoriaus ar mokytojo.

Ranka C – esate patikimas pašnekovas!

Ar žmonės visuomet patiki jums savo didžiausias paslaptis, net jei jų artimai nepažįstate? Taip yra veikiausiai dėl to, kad jūsų smilius ir bevardis pirštas yra vienodo ilgio.

Esate harmoningas žmogus, kuris yra linkęs du kartus paklausyti, o prabilti tik kartą – žmones tai traukia. Jūs mokate paguosti ir įvertinti kito žmogaus jausmus, kai jam to labiausiai reikia. Esate taikus, gailiaširdis ir šiltas žmogus, todėl nevengiate padėti kitiems.

Jei nesutinkate su tokiu aprašymu, tuomet pats metas pažvelgti į savo vidų ir atrasti harmoningąją bei švelniąją savo pusę. Jūsų pirštai rodo, kad ją turite. Idealiausias darbas jums – slaugės, socialinio darbuotojo ar terapeuto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)