Jeigu turite plačią palangę, kur galima jaukiai įsitaisyti su knyga rankoje, deganti žvakutė senoviniame žibinte nuteiks ypatingai romantiškai, kai už lango gili žiema.

Paprastos stiklinės žvakidės iškart įgauna kitą nuotaiką, padekoruotos medžių šakelėmis.

Originalią žvakidę, o tiksliau, gaubtą galima sukurti tiesiog iš popieriaus. Ant popieriaus lapo nupieškite daug įvairaus dydžio apskritimų ir po puę jų apkirpkite, tada užlenkite. Popieriaus kraštus suklijuokite, kad gautumėte ruloną ir apgaubkite degančią žvakutę - šviesa dailiai sklis pro plyšelius, sukurdama įvairius ornamentus.

Paprasti iš vielos ir popieriaus sukurti žibintai, o kiek jaukumo!

Žvakidės kavos mėgėjams. Didelę storą žvakę įstatukite į stiklinę, o aplinkui pripilkite kavos pupelių - kambarys prisipildys malonaus žadinančio kvapo. Stiklinaitę apjuoskite nėrinių juostelę - štai ir romantiška žvakidė.

Šildanti žvakių kompozicija papildo originalų šviestuvą.

SPA namuose - kiekvienos moters svajonė. Leiskite sau šį malonumą nors savaitgaliais.

Juodai balti ornamentai sukuria puikų derinį bendrame interjero fone.

Kas sakė, kad plaukiojančios žvakutės taurėse skirtos tik vestuvėms? Papuoškite savo stalą, kai laukiate svečių ar tiesiog romantiškai gurkšnojate arbatą vakare. Į taurės dugną galite priberti spalvotų karolių - duokite valią savo fantazijai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)