Anot balerinos, prisijungusios prie labdaringo
vėžiu sergantiems vaikams, ši lėlė spinduliuoja ne išorinį grožį, o perteikia jausmą, kurį suprasti galima pažvelgus į akis.

„Labdaringo projekto tema - sergantys vaikai, tad nereikia jos bijoti, bėgti arba bandyti ją kažkaip paslėpti po kažkokiu gražiu apvalkalu. Sergantys vaikai niekada neslepia to, kaip, pavyzdžiui, galbūt tai slepia suaugusieji. Nes jie drąsesni už mus. Kartais reikia tiesiog nebijoti į juos pasižiūrėti ir pasimokyti kai kurių dalykų.

Svarbiausias yra spindesys akyse. Šiluma, kuri pro akis matosi širdyje. Galbūt akys čia ir yra svarbiausios, o ne rūbai, ne kažkokios detalės. Tikresnis jausmas yra tas, kurį tu atrandi. Ne tas, kuris tiesiogiai matomas“.

Anot kūrėjų, ši lėlė (FOTO) galėtų būti optimistinis draugas, toks, „kuris suteikia optimizmo, kuris visą laiką už tave palaikys tuos du pirštukus, kad tikrai viskas pasisektų“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją