Kadangi sienos buvo ne kapitalinės, griovimo darbai buvo lengvai įgyvendinti. Sujungus buvusį miegamąjį ir virtuvę, prijungus dar ir koridoriaus erdvę, atsirado labai šviesi ir saulėta gyvenamoji erdvė-svetainė su virtuve.

Šio buto didžiausias minusas - ypač žemos lubos. Pasitelkus visiems žinomą gudrybę - įtempiamas blizgančias lubas, gautas norimas rezultatas - butas atrodo itin erdviai ir jaukiai.

Siekiant jaukumo ir modernumo, naudotos vien šviesios, neįkyrios spalvos. Visos buto sienos dekoruotos praktišku sienų dekoru - jis ypač tinkančia koridoriaus, laiptų erdvėms. Tokiu būdu gauname du viename - ir gražu, ir praktiška.

Aksominis sienų įspūdis puikiai persipina su blizgiais dažytais ir ornamentais puoštais baldais.

Išskirtinė ir dėmesį atkreipianti detalė yra specialiai suformuotos ir apšviestos nišos. Jos ir sienų užrašai tapo stipriausiais šio buto akcentais.

Norint pagyvinti sienas ir suteikti miegamajam kambariui savotiško žavesio buvo suformuotos nišos, kurių efektas sustiprintas užslėptu apšvietimu, o sienos papuoštos užrašais. Tai kambariui suteikė privatumo, nepakartojamo jaukumo, romantiškumo.

Praktiniais sumetimais vonią ir tualetą taip pat nuspręsta palikti atskirus. Vonios kambaryje nuspręsta pastatyti ne vonią, o palikti erdvę dušui. Čia pat suprojektuota įmantriais raštais frezuota ir dažyta spintelė, po bendru marmuro stalviršiu patalpinta ir skalbimo mašina. Ilgai buvo diskutuota skalbyklės ir džiovyklės viename variantas, bet vis tik jo atsisakyta ir pasirinkta tik skalbyklė, atsižvelgus į tai, kad bute yra balkonas.

Prie šio šviesaus interjero elegantiškai priderinti ir juodos spalvos akcentai - juodi jungiklių apvadėliai, juodos kristalais inkrustuotos plytelės. Star Galaxy granito stalviršis vainikavo visą juodos spalvos panaudojimą. Tai vienas iš gražiausių granito akmenų, puikiai tinkančių moderniam interjerui. Granito pasirinkimą stalviršio dangai nulėmė jo išskirtinės savybės - ilgaamžiškumas ir patvarumas.

Granitas yra atsparus braižymui ir karščiui, todėl idealiai tinka virtuvės stalviršiams. Tai stalviršis atsparus bakterijoms, maistinėms rūgštims (citrinos rūgščiai, actui), kavai, arbatai, vynui ir kitiems alkoholiniams gėrimams.

Unikali rankų darbo, tik šiems namams pagaminta lova papuošta Swarovski kristalais. Šie originalūs ir kokybiški krištolo gaminiai suteikia neapsakomą, nekasdienišką įspūdį. Išskirtinių formų grakščios spintelės harmoningai gera su lova.

Ar atkreipėte dėmesį į juodą lovos ir spintelių patiną? Itin sudėtingas ir kruopštumo reikalaujantis darbas… Romantiškumo ir nekasdieniškumo įspūdį sustiprina dailininko sukurti ir nutapyti lengvi gėlių motyvai, specialūs ir mieli sienų užrašai, speciali dekoravimo technika panaudota sienų dekorui.

Itin maža miegamojo erdvė kėlė didelių diskusijų, nes buvo skaičiuojami net milimetrai. Todėl miegamojo sprendimai tapo nenuobodūs, jame atsirado niša su užslėptu apšvietimu, kuris puikiai pasiteisino.

Gautas rezultatas tikrai džiugina - tai šviesus, mielas ir kupinas meilės buto interjeras. Jame bus kuriamos tik gražios ir laimingos gyvenimiškos istorijos, pagardintos cinamonu ir čili pipiriukais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)