Atsakymus į šiuos klausimus bus galima sužinoti kovo 14 dieną (trečiadienį) 18 val. kompiuterio ekrane stebint elektroninį seminarą, kurį organizuoja Kauno kolegijos specialistai.

Internetu transliuojamą seminarą „Šiuolaikinis dizainas: nauji vėjai tavo kambaryje“ ves Kauno kolegijos Technologijų fakulteto Pramoninių technologijų ir dizaino katedros dėstytojos Inga Valentinienė ir Agnė Narvilaitė, pristatysiančios pranešimą apie kambario įrengimą. Specialistės patars, kaip parinkti tinkamą stilių, medžiagas ir spalvas, teisingai suskirstyti zonomis.

Seminaro vedėjos žada pasidalinti patirtimi ir pažerti patarimų, kurių įgyvendinimui nereikia milžiniškų pertvarkų. „Ypač norėtume pakviesti seminarą stebėti jaunus žmones, kurie dar neturi nuosavo būsto – gyvena tėvų namuose, bendrabučiuose arba nuomuojamuose butuose. Visi norime atsinaujinti erdves, tačiau pasirinkimus dažnai riboja finansinė situacija arba savininkų draudimai pakeisti būstą. Vis dėlto gražiai gyventi galima visokiomis sąlygomis – tereikia fantazijos ir žinių,“ – pabrėžia elektroninio seminaro organizatoriai – Kauno kolegijos viešųjų ryšių ir komunikacijų tarnyba.

Nemokamas elektroninis seminaras apie šiuolaikinio dizaino galimybes bus transliuojamas pasitelkus specialią konferencijų sistemą. Pageidaujantys stebėti seminarą turi užsiregistruoti Kauno kolegijos interneto svetainėje. Užsiregistravusiems į elektroninį paštą bus atsiųsti duomenys, kuriais pasinaudoję asmenys galės prisijungti prie sistemos ir žiūrėti lektorių pranešimus. Seminaro pabaigoje pranešėjos mielai atsakys į visus iškilusius klausimus.

Kauno kolegija elektroninių seminarų ciklą „Sužinok online; kaip nepasiklysti informacijos labirintuose“ rengia iki pat balandžio mėnesio. Kiekvieną trečiadienio popietę transliuojami seminarai supažindina klausytojus su pačiomis įvairiausiomis temomis. Seminarų lektoriai – dėstytojai ir įvairiose srityse dirbantys specialistai – pasakoja apie dizainą, multimedijas, fotografiją, interjero projektavimą ir kitus dalykus, susijusius su šiuolaikinėmis technologijomis.
Registracija į e. seminarą: www.kauko.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją