„Gyvos žiedų kompozicijos šalia daugiabučių padeda kurti jaukumą, skatina leisti daugiau laiko kieme, bendrauti. Todėl kviečiame visus – ir patyrusius gėlininkus, ir mėgėjus – dalyvauti konkurse ir papuošti aplinką šalia namų“, – sakė „Mano būsto“ generalinis direktorius Vytautas Turonis.

Gražiausio gėlyno prie daugiabučio konkursas organizuojamas jau ketvirtus metus iš eilės ir kiekvienais metais sulaukia vis didesnio populiarumo. Konkurso organizatoriai dėkoja gyventojams už aktyvumą – šiemet pirmosios gėlynų nuotraukos buvo paskelbtos dar balandžio pabaigoje.

Konkurso organizatoriai taip pat primena, kad norint prisidėti prie konkurso idėjų sklaidos, nebūtina įrengti savo gėlyno. Galite fotografuoti ir kaimyno darželį arba tiesiog savo "Facebook" paskyros sienoje pasidalinti kitų dalyvių atsiųstomis nuotraukomis bei kvietimu dalyvauti konkurse.

Kaip dalyvauti konkurse?

Socialiniame tinkle Facebook, „Mūsų kiemo“ paskyroje skelbkite
gėlynų prie daugiabučių nuotraukas (tiek savo įrengtų, tiek atsitiktinai pastebėtų).
Būtinai nurodykite tikslų gėlyno adresą. Jeigu žinote – gėlyno savininko vardą ir pavardę.
Nuotrauka pasidalinkite savo sienoje.
Laimės daugiausiai „like“ surinkę gėlynai. Balsuoti galima iki birželio 2 dienos, 12 val. Bus renkamas gražiausias Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir visos Lietuvos gėlynas.
Gėlynus įrengę žmonės bus apdovanoti statybinių ir apdailos medžiagų bei namų apyvokos prekių tinklo dovanų kuponais. Nuotraukas atsiuntusiems praeiviams bus skiriamas kitas prizas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)