Prabrėžiame, kad šis tekstas – pramoginio pobūdžio. Tikėti ar ne jame pateikta informacija, – kiekvieno pasirinkimas.

Štai kokius augalus tradicinė indų kultūra (vastu shastra) pataria auginti norintiems praturtėti:


Siauralapis bazilikas, notrelinių šeimos augalas. Pagal vastu shastra, tai – vienas iš stipriausių augalų, atnešantis sėkmę. „Šis augalas pasižymi gydomosiomis savybėmis, valo orą, atbaido uodus. Siauralapį baziliką galima auginti priekinėje ar galinėje namo dalyje, balkone, ant palangių – visur, kur yra tiesioginės saulės šviesos“, – portale Housing.com pateikiami eksperto patarimai.
Laimės bambukas


Oficialus šio augalo pavadinimas – blyškioji dracena; laimės bambuku jį praminė dėl storų stiebų, primenančių tikrą bambuką. Ir vastu shastra, ir fengšui sieja šį augalą su sėkme, turtu ir stipria sveikata. Be to, blyškioji dracena valo orą. Patartina laikyti šį augalą rytiniame namų kampe.
Skindapas

Visžalį skindapą dar vadina pinigų augalu, nes manoma, kad jis pritraukia į namus turtą, padeda įveikti finansinius sunkumus ir pasiekti sėkmės profesinėje sferoje. Dar vienas šio augalo privalumas – jis absoliučiai neįnoringas.

Pasak vastu shastra, levanda irgi pritraukia į namus sėkmę bei gerovę. Ji taip pat ramina, patalpa nuo šių augalų gardžiai kvepia.
Citrusiniai medeliai

Induizme citrusinių medelių auginimas namuose laikomas sėkmės ir pinigų pritraukimo ritualu. Juk dauguma citrusinių yra apskritos formos, auksinių atspalvių – kas simbolizuoja monetas.
Eukaliptas

Eukalipto lapai ir aliejus turi gydomųjų savybių, o pats augalas yra teigiamos energijos, gerovės šaltinis namuose.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją