Pateikiame tris veiksmingus būdus, kaip greitai paruošti burokėlius mikrobangų krosnelėje.

1. Kaip iškepti burokėlius

Paimame vieną burokėlį, dedame jį ant lėkštelės, kurią galima naudoti mikrobangų krosnelėje. Taip pat prireiks kepimo rankovės ir mezgimo virbalo. Viskas, įskaitant burokėlį, turi būti švaru. Burokėlį virbalu perduriame kiaurai 8-10 vietų, tada supakuojame jį į kepimo rankovę. Lygiai taip pat keliose vietose praduriame celofaną. Tada įdedame įvyniotą burokėlį 17-20 minučių į mikrobangų krosnelę.

2. Kaip išvirti burokėlius garuose

Šiam metodui mums prireiks gilaus dubens ir vieno burokėlio, taip pat stiklinės vandens ir mikrobangų krosnelei tinkamo plastikinio dangčio. Šis receptas nesudėtingas, tiesiog tereikia išvirti burokėlį. Jis virs apie 10 minučių. Pasibaigus pirmajam režimui, perdėkite burokėlį į kitą indą ir pakartokite procedūrą dar kartą.

3. Kaip išvirti burokėlius

Šis metodas panašus į aprašytąjį pirmiau. Tačiau šiuo atveju reikės mažiau vandens. Šis metodas labiausiai tinka, kai burokėlių reikia mišrainei. Prieš dėdami burokėlį į mikrobangų krosnelę, visų pirma jį nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Tada suberkite burokėlius į lėkštelę, įpilkite šiek tiek vandens. Įdėkite lėkštelę į mikrobangų krosnelę 8-9 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)