Jeigu perkate butą ar namą, jūsų naujoji gyvenamoji vieta neturėtų būti netoli ligoninės, kalėjimo, bažnyčios ar kapinių. Tokiose vietose per daug žemiškos In energijos, o jos didelis kiekis gali jums pakenkti.

Jūsų namas neturi būti gerokai didesnis ar mažesnis nei gretimi. Nes taip atsiranda disharmonija. Ir jokiu būdu nesirinkite namo, kurio fasadas atgręžtas į gatvę. Be abejo, taip būna patogiau prie namo prieiti ar privažiuoti, tačiau tuomet fasadas trauks visą neigiamą energiją.

Jei kelią link įėjimo į namą užstoja kokios nors kliūtys – pavyzdžiui, medžiai – jas reikia pašalinti. Beje, tai pasakytina ne tik apie namus, bet ir apie biurus.

Patalpoje interjero objektai neturi būti pastatyti vienas greta kito taip, kad tarp jų neliktų vietos. Tai trukdo gyvybinės energijos Či cirkuliacijai. Jei vietos mažai (tarkim, naujoji gyvenamoji vieta mažesnė už ankstesnę), pamąstykite, ko galėtumėte atsisakyti. Šiais laikais „madinga“ spartietiška vidaus aplinka. Pasilikite tik tuos daiktus, kurie jums iš tiesų reikalingi – stalą, kėdes, lovą.

Neužverskite namų nereikalingais daiktais. Ruošiantis persikraustyti, atlikite „reviziją“, į atskirą vietą atidėkite tai, ko jums naujoje vietoje neprireiks.

Jei gaila išmesti ar atiduoti kokius nors menkniekius, tiesiog nugrūskite juos kuo giliau, kad nekliūtų už akių.

Namie nelaikykite sulaužytų ar sudaužytų daiktų, kad ir kokie gražūs jie bebūtų. Pagal Feng-šui, tai yra tiesiog pavojinga ir gali pritraukti įvairiausių problemų – net sunkių ligų ir nelaimingų atsitikimų. Taigi, patikrinkite indus ir atsikratykite visų skilusių ar apskaldytų lėkščių bei puodelių.

Daiktai, esantys ne ten, kur turi būti, gali neigiamai paveikti jūsų gyvenimą. Todėl viską reikia padėti į vietą.

Lova, fotelis, sofa ar rašomasis stalas jokiu būdu negali būti statomas tiesiai priešais duris į kambarį Tuomet energija Či išbėgs per duris, o jums juk to visai nereikia.

Jeigu turite nuolatinę darbo vietą namie ar biure, jos nereikėtų išdėstyti taip, kad nuolat būtų matomas koridorius. Darbas nesiseks, nebus efektyvus.

Ilgą laiką negalima sėdėti atsukus nugarą durims – jus gali apleisti sėkmė ir sveikata. Dėl to, jei su kuo nors bendraujate, pasiūlykite atsitraukti nuo durų, o geriausia – pasiūlykite prisėsti.

Tualetas jokiu būdu negali būti nešvarus. Juk būtent ta patalpa siejama su mūsų finansine gerove.

Vonios ir tamsaus kambarėlio durys neturi būti atidarytos. Tokiose vietose neretai padedamos kačių dėžutės ir durys paliekamos praviros, kad katė galėtų atlikti savus reikalus. Bet duryse galima išpjauti specialų langelį ir išmokyti katę juo naudotis. Tuomet neteks laikyti atlapų durų ir jūsų finansinė sėkmė nepabėgs.

Nepalikite be priežasties tekančių čiaupų, neleiskite, kad iš čiaupo ar unitazo lašėtų vanduo. Tekantis vanduo su savimi nusineša jūsų pinigėlius, taigi, taupydami santechnikai, prarandate galimas santaupas. Atkreipkite dėmesį: žmonės, kurių butuose yra varvančių čiaupų ar netvarkingas unitazas dažniausiai susiduria su finansiniais sunkumais. Ir tik dėl to, kad laiku neišsikviečia santechniko.

Langai ir duris neturi būti visuomet uždari. Galbūt bijote peršalti dėl skersvėjo ar mėgstate nuo visų atsiriboti, todėl sėdite aklinai uždarame kambaryje, tarsi žmogus futliare. O dėl to kaupiasi energija In. Todėl kartkartėmis, netgi kai oras šaltas, patalpas būtinai reikia pravėdinti. Jei bijote peršalti, kuriam laikui išeikite iš buto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)