Prabangus patogumas

Interpretuokite klasiką ir prabangų šiuolaikišką interjerą asmeniškiau. Klasikiniame stiliuje vyrauja vingiuoti kontūrai, taip pat senovinių ir naujų stilių eklektika. Madingos pastelinės spalvos, derinamos su pilka. Baldai ir apšvietimas atrodys prabangiau, esant šiltam bronzos ir aukso blizgesiui. Subtilūs spalvų deriniai ir elegantiškos medžiagos puikiai derės su baltu marmuru, kuris šiemet – paskutinis mados žodis.


Moderni romantika

Romantiškas Paslaptingų sodų įvaizdis šiemet ateina į mūsų interjerą. Tai gėlių spalvų deriniai su pavasario žaluma ir neutraliomis spalvomis. Retro ir modernios romantikos deriniai sušildys net atšiauriausius miesto namus.

Galvojate, kur pasisemti įkvėpimo? Toli ieškoti nereikia, pasidairykite po dėvėtų senovinių baldų parduotuves, senus baldus galima puikiai suderinti su moderniais baldais. Įkomponuokite natūralių, gamtos elementų – nudažykite medžių šakas ir sudėkite į vazą ar pakabinkite ant sienos. Ant staliukų, palangių, lentynų pastatykite gėlių vazonėlių.

Šiaurietiškas peizažas

Namų interjere dominuos natūralūs elementai iš šiaurės kraštų. Derinamas metalas, akmuo, medis, stiklas ir oda. Madingi patina padengti baldų paviršiai, pintų vytelių motyvai. Taip pat madingi lininiai sodų ir krėslų užtiesalai.
Rusvi, žalsvi atspalviai derės su granitu.

Melsva ir žalsva

Vasarėjant interjere atsiras daugiau žalios, žydros, turkio spalvų, kurios bus derinamos su balta. Madingiausias vasaros akcentas – mėlynos ir baltos spalvų deriniai visur, kur įmanoma, net ant indų. Prie melsvos ir baltos derinių tiks pilkų atspalvių baldai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)