Jei jūsų vonia abrikoso spalvos, o plytelės - išvis nenusakomos, išeitis gali būti profesionalus nupurškimas. Tai puikus būdas atnaujinti vonią ir kainuoja iki septyniasdešimt procentų mažiau nei keisti vonią ar plyteles.

Netoksiškas poliuretano purkštuvas tinka dušams, vonioms, plytelėms ir suteikia fantastišką, net iki penkiolikos metų išliekančią išvaizdą, kur kas ilgiau nei bet kokios plytelės.

Jei vis dėlto turite pirkti naują tualetą, kriauklę ar net plyteles, paieškokite išparduotuvių ar sandėlių. Kad sumažintumėte kaštus, pasistenkite dirbti su esamu patalpos išplanavimu, kad nereikėtų perkelti vandentiekio sistemos. Spintelę pakeisti lengva, tačiau išėmus vonią, reikia užsandarinti, o tai nemažai kainuoja.

Pagalvokite, ką galėtumėte padaryti patys - galbūt nudažyti sienas, o gal renovuoti esamus baldus? Apsilankykite sendaikčių parduotuvėse ir paieškokite senų veidrodžių ar objektų, kuriuos galima atnaujinti ir suteikti jaukumo patalpai.

Pinigus leiskite ten, kur jie matysis. Spindintys nauji čiaupai ir detalės padės visiškai pakeisti vonios vaizdą, ypač jei tai suderinsite su su modernizuotu apšvietimu ir naujomis grindimis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)