Ką galima padaryti patiems

Erdvės padidinimas

Surinkite visas tūbeles ir buteliukus nuo vonios atbrailų ir pritvirtinkite kampe lentynėlę jiems sudėti.

Pakabinkite rankšluosčius ten, kur juos būtų patogu pasiekti. Galima pritvirtinti daugiau įvairių gerai ant sienos besilaikančių laikiklių.

Praktiškas dviejų dalių dušo užuolaidų karnizas – ant jo galima džiovinti rankšluoščius.

Pastebimas skirtumas

Pakeiskite tualeto klozetą į naują arba dekoruokite jį, priderindami prie kilimėlių.

Pakeiskite dušo galvutę

Šiuo metu atsirado tokių dušo galvučių, kurios taupo vandenį, jį filtruoja.

Izoliuokite vonią

Jeigu izoliacinė medžiaga prie vonios pakraščių jau sena, pajuodusi, vonia neatrodys estetiškai, net jei ji idealiai sutvarkyta.

Pašalinkite seną hermetiką, nušveiskite ir nusausinkite paviršių. Pagal instrukciją padenkite nauju hermetiku. Vonia atrodys ne tik gražiau, bet ir išvengsite pelėsių ir grybelių.

Greitas efektas

Paklokite naujas grindis. Tai paprasčiau, nei jums atrodo. Galima panaudoti savaime prisiklijuojančią vinilinę dangą, imituojančią laminatą ar plyteles. Ją galima klijuoti tiesiai ant senos dangos. 

Dekoruokite veidrodį
Ant paprasto veidrodžio galima uždėti savaime prilimpančius rėmus. Jei toks variantas netinka, pakeiskite seną veidrodį į naują su spintele.

Jei patys daryti kosmetinį remontą nesiryžtate, pabandykite atnaujinti vonios kambarį jį dekoruodami.

Nauja užuolaida

Ryški spalvota užuolaida pagyvins neutralių spalvų vonios kambarį. Jei nenorite pernelyg ryškios, rinkitės grafinius pastelinių tonų raštus. Jie nerėžia akių ir nenusibosta.

Nauji rankšluoščiai

Kas nemėgsta po dušo susisukti į naują rankšluostį? Keiskite juos dažniau, tegu jie bus ir nebrangūs, bet purūs ir neištraukytais siūlais.

Kilimėlis ant grindų

Vonia taps panaši į SPA saloną, jei ant grindų padėsite medinį padėkliuką – kilimėlį. Jei mėgstate minkštesnius paviršius, geriausiai tiks medvilninis kilimėlis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)