Kam dar ką nors daryti, jei galima tiesiog paimti šluostę ir nubraukti dulkes? Atrodo, viskas paprasta. Tačiau kai dulkes tenka valyti bent kartą per savaitę, šis darbas tampa tikra kančia. Taigi kodėl nepasilengvinus sau gyvenimo? Juo labiau, kad ši priemonė kainuoja centus, o laiko užima ne daugiau, negu įprastas valymas, rašoma portale NOVATE.

Taigi jums reikės kelių švarių šluosčių, geriausia medvilninių, ir audinių minkštiklio. Pirmiausia dulkes reikia nuvalyti sausuoju būdu. Dulkės visur turi būti kruopščiai pašalintos. Jei dulkių sluoksnis yra įsisenėjęs ir sauso valymo nepakanka, dulkes nuvalykite drėgna šluoste. Tačiau tuomet palaukite, kol visi paviršiai nudžius.

Valo dulkes

Kai smulkių nešvarumų nebeliks, paimkite antrą švarią šluostę ar servetėlę, užpilkite ant jos nedidelį kiekį skalbinių kondicionieriaus ir atsargiai įtrinkite juo visus paviršius, ant kurių artimiausiu metu nenorite regėti nė vienos dulkelės. Pirmiausia atkreipkite dėmesį į įvairias sunkiai pasiekiamas vietas, kuriose kaupiasi daug dulkių, pavyzdžiui, grindjuostes ir viršutines lentynas.

Kodėl šis metodas yra veiksmingas? Tai susiję su skalbinių minkštiklio antistatinėmis savybėmis. Būtent dėl jų ši priemonė atstumia ant paviršiaus krintančias dulkių daleles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją