Neutralios spalvos su ryškių spalvų akcentais

Žemiški chaki, rusvi ir smėlio spalvų tonai vyraus ir šiemet: rudos spalvos su rausvesniais ir gelsvesniais atspalviais suteiks kambariui jaukumo; tamsiai raudonos akcentai puikiai tiks virtuvėje; mėgstantieji rafinuotumą darbo kambariui ar svetainei gali rinktis tamsiai mėlyną, indigo ir ryškiai mėlynos akcentus.


Atvaizdai ant sienų

2013 m. išlieka tendencija puošti sienas įvairiais grafiniais lipdukais, tarp kurių ypač populiarūs turėtų būti veidrodiniai sienų lipdukai, kurie pakeistų tradicinius veidrodžius.

Lipdukus ar dekoratyvinius sienos elementus ne tik paprasta pritvirtinti, bet ir nuimti, kai nusprendžiate, jog atėjo laikas kambaryje kažką pakeisti.

3D sienų plokštės

3D sienų plokštės ne tik patraukliai atrodo, bet ir nėra neįperkamos.

„Niekada nemačiau kitokių sienų, kurios kambario nuotaiką ir atmosferą pakeistų greičiau, negu šios sienų plokštės, kurių skulptūrinis paviršius sąveikaudamas su šviesa nuolat keičia sienos išvaizdą”, - sakė interneto svetainės InhabitLiving.com bendraautoris Mike'as Tuttle'as.

Grindys iš bambuko, kietmedžio ir kamščiamedžio

Grindys iš bambuko, kietmedžio ir kamščiamedžio (kamštinio ąžuolo) tampa vis populiaresnės, kadangi jos praktiškesnės ir žymiai mažiau alergizuoja.

Medinės grindys visada buvo populiariausias pasirinkimas tarp žmonių, kurie trokšta susikuri jaukius namus, tad interjero dizaineriai teigia, kad netgi kilimai pamažu užleidžia vietą naujoms medžiagoms – pastebima, kad pirkėjai vis rečiau renkasi kilimus netgi miegamuosiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)