Mano galva, tai reiškė nudistų svingerių kurortą ir skambėjo gana baugiai. Tiesa, netrukus prisiminiau, kad lankysimės kurorte per šeštąsias mūsų vedybų metines.

Paklausiau vyro, ar jis norėtų važiuoti, ir išgirdau žvalų atsakymą: „Taip!“ Na kas nenorėtų apsilankyti madingame kurorte Kankūne? Jei pasidarys nesmagu, galėsime užsidaryti mūsų prabangaus viešbučio kambaryje.

Prieš vykdami į „Desire Resorts“ pasikalbėjome su vyru – paaiškėjo, kad abu neturime jokių lūkesčių. Iki šiol nebuvome lankęsi kurorte, skirtame tik poroms ir tokiame, kuriame nebūtina vilkėti drabužius, tad iki galo nesuvokėme, kur veliamės.

Žodžiu, nuvykę ten mes su vyru apsivilkome maudymosi kostiumėlius ir patraukėme prie didelio baseino pakelti taurės šampano už mūsų sukaktuves. Pamatėme, kad esame vieninteliai... ne nuogi. Buvau priblokšta daugybės krūtų ir penių, žvelgiančių į mane prie baseino. Gana sunku atsiminti vardus žmonių, vilkinčių vien Adomo ir Ievos kostiumus.

Po šešių valandų tarp nuogutėlių žmonių mano vyras nutarė pasekti jų pavyzdžiu. (Taip, šimtus kartų perklausiau, ar jis pasitepė TEN apsauginiu kremu nuo saulės). Aš galiausiai nusisegiau liemenėlę, bet ne todėl, kad su ja būčiau pasijutus nesmagiai. „Desire“ kurorte nėra jokio spaudimo, o atvykus pasirašomas susitarimas, kuriame rašoma: „Ne reiškia NE.“

Beje, sakyčiau, tai vieta, kurioje sprendžia ir kontroliuoja moterys. Vyrai, su kuriais susipažinau, buvo ramaus būdo, moterys draugiškos, bet kur kas agresyvesnės. Maisto prekių parduotuvėje Ohajuje kartais sulaukiu susižavėjimo kupinų žvilgsnių, o mano vyras – ne. „Desire“ kurorte visos moterys praktiškai glamonėjo jį. Aš nepavydėjau, regis, niekas kitas irgi nepavydėjo, gal todėl, kad visi ten susipažindami šypsodavosi ar apsikabindavo šalia stovintį kaimyną.

Nudistai

Kai buvau iki pusės nuoga, greitai vienas naujas pažįstamas paklausė, ar galėtų mane apkabinti. Neįsižeidžiau, tik nusijuokiau – viskas čia atrodė saugu ir jauku. Nebuvo baisu net iki 3 val. maudytis sukūrinėje vonioje lauke, nors dangų raižė žaibai.

Manyje prabudo žurnalistės instinktai – ėmiau klausinėti žmones apie nudistų ir svingerių gyvenimą. Paaiškėjo, kad mes su vyru kėlėme jiems ne mažesnį smalsumą, kadangi negyvename „tokio gyvenimo būdo“.

Niekas nebandė įvilioti manęs į lovą, tiesiog nuoširdžiai stebėjosi, kad mes su vyru nenorime išbandyti to, kas taip puikiai tinka jiems.

Dėl savo išsiauklėjimo visada maniau, kad seksualiniame gyvenime man pakaks sutuoktinio, jis visiškai mane patenkins. Po šešerių santuokos metų galiu pasakyti, kad taip ir yra. Ar taip pat jausiuosi ir po 20 metų? Tikiuosi, bet jei man norėsis kažko daugiau, po pokalbių su „Desire“ lankytojais į vadinamuosius svingo santykius žvelgiu kur kas paprasčiau. Iš tiesų 70 proc. kurorto lankytojų yra nuolatiniai klientai.

„Desire Resorts“ laukiami visi nuo 21-erių, bet daugiausia porų buvo nuo 40 iki 70 metų amžiaus, vedę mažiausiai 15 metų. Praktiškai visas poras siejo stipri meilė. Visi jie norėjo ne tiek sekso su nepažįstamais žmonėmis, kiek troško įnešti naujų įspūdžių į santuoką.

Mudu su vyru išvykome į kelionę atvirai nusiteikę, norėdami kažką išbandyti. Iš anksto nenustatėme taisyklių, susitarėme leistis pasroviui. Srovė nenunešė mūsų labai toli. Matėme, kaip daug porų mylėjosi, tai kaitino kraują ir tuo pačiu buvo įprastas reginys „Desire“. Tiesa, tik tam skirtose zonose – niekas nesimylėjo (ir nevaikščiojo nuogas) restorane.

Mudu su vyru lankėmės viešose zonose, bet nekvietėme porų į savo kambarį ir „nesikeitėme“. Mums tai nebuvo tabu, tik sudėtinga rasti sutuoktinius, kurie trauktų mus abu. Mano vyrui kelis kartus patiko žmona, bet man nepatiko vyras.

Baigiantis atostogoms, mudu su vyru likome be balso nuo šūkavimų ir juoko, absoliučiai įpratome prie bendrų persirengimo kambarių. Su niekuo nepasimylėjome, bet sienų neramstėme – aš laižiau šokoladinį sirupą moteriai nuo pilvo ir bučiavausi su keturiais žmonėmis, kurių veikiausiai niekada nebesutiksiu.

Labiausiai mane sužavėjo tolerancija – nebuvo jokios gėdos, nepasitenkinimo savo kūnu. Visi jautėsi gražūs. Visi atrodė gražūs ne dėl ištreniruoto pilvo preso ar raumeningų sėdmenų, bet todėl, kad smagiai leido laiką. Po tokios patirties jaučiausi laiminga savo santuokoje ir būdama savimi.

Grįžus į kasdienybę buvo sunkoka integruotis į „normalią“ visuomenę. Atrodo keista, kad žmonės vilki per daug drabužių ir per daug skuba. Mūsų su vyru seksualinis gyvenimas tiesiog stulbinamas, nes mus vis dar kaitina prisiminimai apie maudynes bendroje sukūrinėje vonioje. Mudu netgi galvojame apsilankyti kokiame arti esančiame tik poroms skirtame klube.

Savo vedybų sukakties savaitgalį galėjome išbandyti seksą viešoje vietoje, kita vertus, abejoju, ar tai mums būtų patikę. Kankūno nuotykio nesigailiu – „Desire“ kurorte kelnės reiškė kalėjimą, o gyvenimas priminė svajonę – svajonę, kurioje viskas seksualu, o silikoninis lubrikantas – geriausias tavo draugas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (307)