Pasak moters, jai prasidėjo intymumo problemos. Tačiau ji dirba ir stengėsi, kad jos vyras dėl intymumo trūkumo nekentėtų.

Tačiau vieną dieną moteris buvo pernelyg pavargusi, todėl sutuoktiniui pasiūlius nueiti į miegamąjį, ji pirmą kartą atsisakė.

Vyras nesitikėjo tokios reakcijos.

Jis nuėjo miegoti ant sofos, o ryte išėjo iš namų, kol sutuoktinė dar nebuvo pabudusi. Grįžęs po kelių valandų pareiškė, kad jau kalbėjosi su advokatu ir teikia skyrybų prašymą.

Moteris maldavo vyro suteikti jai dar vieną šansą.

Ji buvo labai nusiminusi, prašė atleidimo ir žadėjo, kad mylės jį dar labiau.

Tačiau vyras buvo nusiteikęs ryžtingai.

Jis pareiškė, kad suteiks moteriai šansą, bet po skyrybų.

Vyras tvirtino, kad sutuoktinė turėtų suprasti: jam reikia intymumo ir jis nesileis į kompromisus.

„Mano santuoka iširo kaip tik taip.... Jis pasakė, kad būtų gerai, jei padidinčiau savo lytinį potraukį. Tada mes vėl galėsime susituokti, bet kol kas jam reikia skyrybų“, – prisipažino moteris.

Ji nežino, ką turėtų daryti. Vienas „ne“ viską sugriovė ir dabar moteris tiesiog beviltiška.

Tinklo reakcija

Vartotojai pažymėjo, kad nenoras atlikti „santuokinę pareigą“ dažnai tampa skyrybų priežastimi.

Tačiau, kaip pažymėjo komentatoriai, moteris neturėtų maldauti vyro ateiti į protą. Jie mano, kad jos sutuoktinis pasielgė savanaudiškai ir parodė nenorą pagerinti santykius.

Be to, komentatoriai pagrįstai pabrėžė, kad vyras ir moteris tiesiog turi skirtingą požiūrį į seksą, todėl netinka vienas kitam Taip pat pridūrė vartotojai:

„Ar norite praleisti likusį gyvenimą užsiimdami seksu, kai to nenorite? Akivaizdu, kad jums abiem reikia susipažinti su naujais žmonėmis, nes tai tapo problema“.

„Jei nenorite užsiimti seksu, kodėl verčiate save daryti kažką tokio intymaus? Gyvenimas neturi būti toks sunkus, santykiai neturi būti tokie sudėtingi. Atleisk tai ir susirask žmogų, kurio libido atitinka tavo libido“.

„Jei jis sako, kad skyrybų priežastis – sekso trūkumas, vadinasi, jis tiesiog naudojasi tavimi kaip objektu. Kadangi neduodate jam to, ko jis nori, jis mano, kad esate nieko verta.“