Draugi jums reikalingi – visada jų reikėjo ir visada reikės. Štai dėl ko šis straipsnis padės jums atrasti pusiausvyrą tarp merginos ir draugų.


  • Nepalikite draugų nelaimėje


    Neatšaukinėkite su draugais susijusių planų

    Scenarijus: „Biče, aš žinau, kad turėjome kartu žiūrėti kašį, bet ji tikrai nori šiuo metu rinktis naujus tapetus“.

    Niekada neatšaukinėkite iš anksto su draugais numatytų planų, kad galėtumėte ką nors nuveikti su savo mergina. Senais gerais laikais džentelmeno pažadas jį griežtai susaistydavo; jei jis pasakydavo, kad jos medžioti su savo gauja, tai ir jodavo.

    Jei jau suplanavote laisvalaikį su draugais, o mergina staiga užsimano ramiai praleisti vakarą namie arba su tavimi aplankyti jos draugus, tvirtai laikykitės savo pozicijos. Jei pradėsite atšaukinėti planus, greitai suprasite, kad niekada nėra laiko, tinkamo leisti su draugais.

    Panelė gali norėti monopolizuoti visą jūsų laiką ir dėmesį, arba trokšti nutraukti visus jūsų ryšius su viengungišku gyvenimu – jūsų draugais, ypač jei šie „netinkami“. Jei suplanavote laiką su savo bičiuliais, planų ir laikykitės bei priminkite jai, kad dviese galėsite pabūti rytoj ar poryt.

    Neatskleiskite bičiulių paslapčių

    Scenarijus: „Niekada nesakyk jam, kad aš tau tai pasakiau, bet...“

    Pokalbiai lovoje yra pavojingi. Visiškai atsipalaidavus, gulint su kažkuo, kuo pradedate visiškai pasitikėti, visai nesunku pagauti save dalinantis slaptomis viltimis ir baimėmis... Ir ne tik savo, bet ir draugų paslaptimis, kurių jie visai nenorėtų atskleisti.

    Paslaptims išduoti yra keletas priežasčių. Galbūt bandote ją pralinksminti pasakodami įdomias istorijas. O galbūt bandote pasirodyti pranašesni už potencialius konkurentus...

    Bet kuriuo atveju, gėdingos, žeminančios ar žalingos paslaptys apie jūsų bičiulius ir turi likti paslaptimis. Jas atskleidę parodote, jog panele pasitikite tiek pat ar netgi labiau nei savo draugais. Galima suabejoti ar būtumėte patenkintas, jei kuris nors iš jūsų draugų savo merginai išpliurptų visas paslaptis apie jus. Be to, juk su draugais nesidalinate savo panelės paslaptimis, ar ne?

    Būkite su draugais ne tik per svarbiausius įvykius

    Scenarijus: „Biče, negaliu šįvakar niekur eiti, bet būsiu su jumis penktadienį. Juk ir taip gerai, ar ne?“

    Jei bandote atrasti pusiausvyrą tarp savo merginos ir draugų, jums gali kilti pagunda vienu šūviu nušauti kelis zuikius ir su draugais būti tik svarbiausiais vakarais. Tai yra kilnu (bent jau stengiatės), bet toli gražu ne idealu.

    Gimtadieniai, bernvakariai, svarbiausios rungtynės... Kartais manome, kad sudalyvaudami svarbiausiuose vakarėliuose, pažymėtuose draugų kalendoriuje, mes neatitrūkstame nuo grupės ir esame ištikimi savo bičiuliams. Tačiau tai yra nepilnavertis ryšio palaikymo būdas. Jei su draugais būsite vien tik per didžiuosius įvykius, tai nenustebkite, jei atsidursite draugų būrio pakrašty ar – dar blogiau – tapsite draugų būrio prielipa.

    Kad išvengtumėte tokio likimo, nepamirškite praleisti laiko vien su draugais – su kiekvienu iš jų atskirai. Gali būti sunkoka išsikovoti papildomo laiko iš panelės, bet stengtis verta. Gali būti linksma dalyvauti visuose bendruose draugų baliukuose, bet tikra draugystės vertė pajuntama gurkšnojant alų ir žaidžiant pulą su draugu.

    Panaudokite savo santykius bičiulių naudai

    Scenarijus: „Vyrai, gal norėtumėte susitikti su karšta pupyte?“

    Tikėtina, kad jūsų draugai susidarė išankstinę neigiamą nuomonę apie panelę, kuri jus vagia iš jų būrio. Bet tai galima panaudoti taip, kad jūsų ryšiai su draugais sustiprėtų. Nesakome, kad reikėtų tapti savo panelės sąvadautoju – yra ir subtilesnių būdų.

    Nauja panelė reiškia, kad teko susitikti ir su jos draugėmis. Pasidalinkite savo žiniomis su draugais. Bet kuriam vienišiui bičiuliui galite pasiūlyti susitikti su viena iš jos draugių. Dvigubas pasimatymas dar labiau padidintų jūsų draugo galimybes.

    Be to, panelės turėjimas sustiprina jūsų kaip ne grupės lyderio statusą. Jūs ne tik nebe konkurentas kovoje dėl merginų – jums atsiranda ir papildomų būdų su pasitikėjimu prieiti prie kitų merginų. Prieikite prie panelių grupės su neagresyvia priežastimi („Gražus švarkelis. Kur tokį radote? Manau, mano draugei toks rūbas irgi labai patiktų“). O kai jos atsipalaiduos, galės prisijungti ir jūsų draugai.

    Nepalikite draugų nelaimėje

    Scenarijus: „Nepyk, bičiuli, atrodo lyg būtum susirūpinęs, bet mes čia turime tokį reikaliuką...“

    Bus akimirkų, kai būsite reikalingi savo draugams. Išsiskyrimai, teisinės problemos ar dievinamos komandos pralaimėjimas finalinėse rungtynėse... Yra daug priežasčių, dėl kurių jūsų draugas gali tikėtis, kad viską mesite ir jį palaikysite. Ir, be abejo, turėtumėte jį palaikyti. Juk tai yra visa draugystės esmė, ar ne?

    Tai gali reikšti, kad teks atšaukti planus su ja. Bet be abejo, jei jos prisireiktų jos draugėms, juk išleistumėte ją? Pirmenybės teikimas draugams be jokios abejonės reiškia, kad tarp jūsų ir jos kils tam tikrų problemų. Anksčiau išvardintos taisyklės nepataria viso laiko leisti su draugais ir apie panelę visiškai negalvoti – jos yra apie pusiausvyros išlaikymą.

    Gyvenimas su mergina ir be jokių vaikinų tebūtų vargana egzistencija. Lygiai kaip ir su galybe draugų, bet be merginos. Erdvės pakanka ir vieniems, ir kitiems, bet reikia įsisąmoninti štai ką: Jūsų draugų parama po jūsų ir panelės skyrybų yra labiau tikėtina nei panelės parama, jei jus paliktų visi draugai.

  • Šaltinis
    Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
    www.DELFI.lt
    Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją