Tad ką daryti ir nuo ko pradėti bendravimą? Kokias žinutes ignoruoti, o į kokias atsakyti? Jei pažinčių svetainė didelė, ilgai neteks laukti žinučių, jos iš karto pasipils, tad nusiteikite, jog teks į jas atsakyti. Atsiminkite – tokiose svetainėse dalis žmonių yra ne visai adekvačių, lygiai tiek, kiek viešajame transporte, parduotuvėje ar poliklinikoje. Vadinasi, nėra ko jaudintis.

Veikiausiai atsiras tokių, kurie siūlys seksą, vartos necenzūrinius žodžius ar netgi gąsdins – tokius dalykus ignoruokite, meskite laiškus į virtualią šiukšliadėžę ir pamirškite. Nesugalvokite įdėmiai jų skaityti – jokie nervai to neatlaikys. Iš karto sau pasakykite – visur yra kvailių. Juo labiau negalima atsakinėti į tokius laiškus. Tokie asmenys dažniausiai registruojasi į sekso pažinčių svetaines, o tokiomis svetainėmis neverta pasitikėti – rimtų santykių su normaliais žmonėmis ten nerasite.

Dar sulauksite laiškų, kurie dėl vienokių ar kitokių priežasčių jums nepatiks – pavyzdžiui, dėl daugybės gramatinių klaidų. Tokius irgi atmeskite. Tik nepersistenkite atrinkinėdama. Jei žmogus normalus ir parašė gana normalų laišką, jis jums tinka, o nuotrauka ir padorumas – toli gražu ne visada dera.

Įsimylėti virtualų partnerį gana sudėtinga, taip nutinka retai. Daugelis priešingai – būna atsargūs, pasvarsto, ar duoti telefoną. Specialistai pataria taip: moteriai geriau pirmiausia paprašyti jo telefono, o paskui duoti savo.

Moteris gali sau leisti mažų gudrybių. Ji gali du – tris kartus apsilankyti patikusio vyro virtualiame puslapyje, lyg netyčia. Pamatęs, kad jo profilį ne kart žiūrėjo moteris, vyras jai parašys.

Kiek laiko reikia susirašinėti? Pažinčių svetainių lankytojams dažai kyla toks klausimas. Jei abu norite susitikti realiame gyvenime, susitarkite ir susitikite. Nereikia ilgai susirašinėti apie gyvenimą, nes tokiu atveju galite niekada nesusitikti. Juk susitikti būtina, be to neapsieisi, tad kam atidėlioti?
Jei vyras klausia moters: „Kokią suknelę dabar vilki?“, būkite atsargi. Veikiausiai žmogui iš jūsų reikia tik sekso. Na o jei moteris klausia panašių dalykų ar teiraujasi, kiek vyras uždirba, veikiausiai rodo, kad jos ketinimai visai ne tokie, kaip jos potencialaus partnerio, ieškančio rimtų santykių.
Jei su jumis pasisveikino ir parašė, pvz., „labas“, atsakykite tuo pačiu. Moterims vertėtų atsiminti, kad vyrai irgi bijo, kad moterys jiems neatsakys. Jei vyras anksti ima rašyti apie meilę ir panašiai, moteriai patartina nustoti bendrauti.

Faktas, kad šiais laikais daugelis porų susižino interneto pažinčių svetainėse. Na o faktai lieka faktais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (358)