Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą patarimų, kaip reiktų elgtis, jei svajojate neatsiginti moterų dėmesio.

Kad taptumėte visų moterų svajonių vyru, jums visai nereikia būti kitu žmogumi. Patikėkite, moterys kur kas labiau vertina originalumą ir nuoširdumą nei pasipūtimą ir dirbtinumą. Tad aukščiau nosį ir nebijokite būti savimi! Ši taisyklė yra svarbiausia, jei norite tapti bet kurios moters svajonių vyru.

Kita vertus, ne viskas, ką žinote apie moteris, galbūt yra tiesa. Taip jau yra, kad tam tikrus įsitikinimus apie meilės reikalus įgyjame šeimoje iš mūsų tėvų ir senelių, taip pat draugų ir visuomenės. Galbūt šie įsitikinimai iš pirmo žvilgsnio atrodo logiški ir geri, tačiau kai kurie jų gali ne vilioti, o atstumti moteris. Taigi kas iš tiesų traukia moteris?

Jūsų aplinkoje turbūt yra bent vienas vyras, kuris, atrodytų, pinigais nesišvaisto, nėra pasakiško grožio, tačiau moterys prie jo limpa kaip bitės prie medaus. Atkreipkite dėmesį į šį vyruką.

Įdėmiau pažvelkite į jį (jo išvaizdą, elgesį) ir palyginkite jį su kitais, ne tokiais meilės srityje sėkmingais vyrais. Pagalvokite, kuo jis skiriasi nuo kitų vyrų? Pabandykite aiškiai įvardinti visus skirtumus ir galbūt atrasite paslaptį, kaip tapti idealiu vyru, dėl kurio iš proto eitų visos moterys.

Tikriausiai mažai kas prieštaraus dėl to, kad moterys dažniausiai yra labai emocionalios ir linkusios pasiduoti jausmams. Deja, daugelis vyrų net ir tai žinodami, į moterų emocijas dažnai numoja ranka. Tačiau jei norite tapti svajonių vyru, pirmiausia turėtumėte stengtis suprasti jos mintis, lūkesčius ir jausmus.

Viena didžiausių vyrų klaidų – nenuoširdumas. Patikėkite, dažniausiai moterys kur kas geriau moka suprasti kūno kalbą nei vyrai. Taigi jei elgsitės nenuoširdžiai, ji netruks tai suprasti ir ims vertinti jus kaip nepatikimą vyrą, o su tokiu, žinoma, nėra saugu pradėti santykius.

Bėda ta, kad, susipažinę su simpatiška mergina, daugelis vyrų ims daryti viską, ko ji nori, taip tikėdamasis pelnyti jos palankumą ir dėmesį. Jie tikisi, kad šitaip elgdamiesi sulauks atsako. Deja, dažnai viskas pakrypsta kita linkme...

Pavyzdžiui, jei ji paprašė ją pavežti iki namų, retas vyras greičiausiai atsisakys, nors puikiai žinos, kad kaip tik šį vakarą jam dar reikia padaryti krūvą darbų. Žinoma, jis ją parveš, tačiau nervinsis, kad gali nespėti savo darbų, o jo nerimą išduos jo kūno kalba. Moteris greičiausiai pastebės jo nenuoširdų gestą ir tai, žinoma, jai nepadarys įspūdžio.

Ne be reikalo sakoma, kad moterims patinka pasitikintys savimi vyrai. Būkite nuoširdus, atviras ir sąžiningas tiek su savimi, tiek su savo moterimi, ir ji įvertins jūsų tvirtumą ir sąžiningumą. Būtent tokio vyro, kuriuo galima pasitikėti ir su kuriuo galima jaustis saugiai, ko gero, ieško daugelis moterų!

Moterims taip pat patinka vyrai, kurie turi humoro jausmą. Apskritai kalbant, verčiau nesakyti nieko nei kalbėti kvailystes – pagalvokite apie tai prieš ištardami bent žodį.

Taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į savo išvaizdą. Jokiu būdu nesakome, kad reikia būti gražuoliuku, jei norite tapti visų moterų svajonių vyru, tačiau, ko gero, mažai sutiksite moterų, kurioms patinka prakaitu kvepiantys stipriosios lyties atstovai su suplyšusiomis kojinėmis. Tiesiog laikykitės higienos.

Viskas juk taip paprasta!