Mums abiems tai pirmieji santykiai, kuriuose radome tokio paties seksualinio apetito partnerius. Neseniai mylėjomės 10 kartų per dieną, kai daugiausiai buvome pasimylėję aštuonis kartus. Vienuoliktas kartas jau buvo skausmingas. Aš ieškojau patarimo, kaip padaryti, kad mažiau skaudėtų, arba kiek turėtų užtrukti, kol mano kūnas vėl atsistatys, jog nebejausčiau skausmo. Ar gali būti, kad mes tiesiog aliname savo kūnus mylėdamiesi tiek kartų?

Komentuoja psichoterapeutė Pamela Stephenson Connolly: Visų pirma, seksas turi būti malonus abiem pusėms. Jeigu skauda, vadinasi, reikia nustoti tai daryti (nebent jums taip patinka – šis mano patarimas tiems, kuriems skausmas sekso metu nesuteikia papildomo malonumo).

Taip pat lytiniai santykiai nėra nei varžybos, nei ko nors įrodymas. Rūpinkitės savo kūnais ir atsiminkite, kad kokybė svarbiau nei kiekybė. Jūs turėsite didesnį seksualinį pasitenkinimą, jeigu susitelksite ties malonumo vienas kitam suteikimu. Jeigu orientuojatės tik į kažkokius tikslus, tuomet tai visada jį sumažina.

Pabandykite kartu nusiraminti ir tiesiog kvėpuoti. Kokia prasmė girtis kiekiu, jeigu jūsų genitalijos dėl to paraudusios? Bet jeigu jūs vis dėlto kartu norite pasiekti kažkokį tikslą, tuomet susitelkite ties orgazmo pasiekimu. Tai parodys, kad tam irgi reikia skirti nemažai laiko. Pabandykite 24 valandų meilės seansą sustodami tada, kai pajuntate skausmą. Tuomet suprasite, kodėl greitas pasitenkinimas yra taip pervertintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)