Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt atskleidžia kelis dalykus, kurių slapta trokšta dauguma moterų. Ar galite juos išpildyti tam, kad jūsų išrinktoji būtų laimingesnė?

Nuo pirmųjų draugystės dienų tikisi iš jo girdėti „mes“. Žinoma, kad nuoširdūs rimti santykiai yra tai, ko ieško dauguma moterų. Todėl nenuostabu, kad moterims tarsi savaime suprantama atrodo mintis, kad užmezgus santykius aš ir tu turi virsti mes. Deja, vyrai dažnai nėra linkę taip paprastai atsisakyti savo individualybės. Priešingai – dažnai jie stengiasi pabrėžti, kad sprendimus priima savarankiškai ir kad tai parodo jų vyrišką stiprybę.

Užmezgusi naujus santykius, ko gero, kiekviena moteris nori tikėti, kad nesvarbu, kiek moterų anksčiau buvo mylimojo gyvenime, ji yra ta vienintelė, išskirtinė ir jis nė vienos iki šiol nėra taip mylėjęs. O jei ją myli, tuomet turėtų gerbti bei didžiuotis. Sakydamas „mes“ jis tarsi parodo, kad žiūri į santykius rimtai bei nebijo šeimos nariams, draugams, pažįstamiems ir kitiems pasakyti, kad jiedu kartu, kitaip tariant, didžiuojasi judviejų santykiais.

Sakysite, kad tai tik smulkmena, dėl kurios neverta sukti galvos, juk jums tiesiog gera kartu. Be to, šiaip ar taip esate du skirtingi žmonės. Na, taip, tai iš tiesų tik smulkmena. Tačiau sutikite, kad tai – tik žodžių klausimas, ir jei jūsų moteris dėl to pasijaus laimingesnė, kodėl neturėtumėte to daryti? Patikėkite, ši mažytė smulkmena padarys jūsų moterį kur kas laimingesnę, o ji šito tikrai nepamirš.

Norėtų, kad jis dovanotų dovanas ar darytų staigmenas. Tik nepradėkite teisti visos moteriškosios giminės ir piktintis, kad visos jos vienodos ir joms svarbiausia tik vyro pinigai. Taip, daugeliui moterų patinka vyrai, kurie moka elgtis su pinigais, o jei jų turi, vadinasi, moka. Tačiau kur kas svarbiau tai, kad negailėdamas moteriai kad ir smulkių dovanų vyras paprasčiausiai atskleidžia savo dosnumą, parodo, kad jam svarbu nustebinti ir nudžiuginti savo mylimąją.

Jei niekada nieko savo išrinktajai nedovanojate, rizikuojate pasirodyti šykštuolis ir per mažai ją vertinantis. Tai nereiškia, kad turite taupyti brangakmeniams ir brangioms egzotiškoms kelionėms. Santykių pradžioje pakaks gėlių, kvepiančių žvakių ar romantiškų niekučių. Tačiau šis dėmesys yra tiesiog būtinas, jei tikrai norite, kad ji eitų dėl jūsų iš proto. Ir ne daiktai čia svarbiausi, o dėmesys.

Trokšta dėmesio lovoje. Kiekviena moteris norėtų, kad seksas jos mylimajam būtų ne tik instinktų patenkinimas, bet ir meilės išraiška. Meilę, žinoma, rodo jo pastangos suteikti moteriai malonumą. Kitaip tariant, svarbu daryti viską, kad jai (ne tik jums) būtų malonu ir gera. Skirkite daugiau dėmesio glamonėms ir bučiniams. Tiesa, kiekviena moteris turi savų seksualinių poreikių, tad pirmiausia teks juos išsiaiškinti.

Ar norėtumėte, kad jūsų antroji pusė visoms draugėms pasakotų, koks esate nepakartojamas meilužis? Na, tuomet vienas iš svarbesnių dalykų, kuriuos turite daryti, tai lovoje galvoti ne apie save, o apie ją. Patikėkite, dėl to jūsų pojūčiai tikrai nenukentės. Priešingai, seksas be egoistinių paskatų suteikia kur kas daugiau malonumo abiem partneriams.

Svajoja apie romantiškas piršlybas. Juk žinote, kad visos mergaitės svajoja būti princesėmis, o visos merginos svajoja vieną dieną apsivilkti baltą suknelę ir žengti prie altoriaus... Žinoma, kartais pasitaiko išimčių, bet čia kalbėsime ne apie jas.

Daugelis merginų slapta svajoja apie romantiškas piršlybas. Nereikia jachtų ar prabangių kelionių į egzotiškas šalis, pakaks romantiškos vakarienės ir priklaupimo ant vieno kelio. Net jei jums tai atrodo kvaila, nejaugi tai taip sunku padaryti dėl mylimos moters? O galbūt norite, kad ateityje ji žiūrėtų romantiškus filmus ir slapta lietų ašarą, kad jos vyras jai iš viso nepasipiršo. Kito karto juk nebebus...