Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria dar kartelį gerai pagalvoti, jei planuojate savo antrajai pusei padaryti vieną iš šių staigmenų:

1. Iš rožių žiedlapių ant lovos išdėlioti širdelę ir pribarstyti jų po visą kambarį. Jei jums tai atrodo tikrai romantiška, pagalvokite apie tai, kaip visą tai reikės sutvarkyti. Jei nenorite, kad žiedlapiai trukdytų jums mėgautis meilės žaidimais ir atsidurtų ten, kur nereikia, tvarkytis gali tekti iš karto. Ar tikrai manote, kad jūsų antroji pusė kantriai lauks, kol jūs darbuositės siurbliu? Tai ne tik ne romantiška, bet ir visai ne seksualu.

2. Pristatyti daugybę žvakių miegamajame. Jei norite sukurti jaukią atmosferą, nesugalvokite kambaryje pristatyti daugybės žvakių. Žvakės šalia lovos yra visai ne romantiška, o labiau pavojinga. Ar tikrai norite, kad jūsų antroji pusė, užuot galvojusi tik apie jus, galvotų apie tai, kaip neužkliudyti kokios žvakės ir nesudeginti namų! Be to, žvakėmis apdėliota lova atrodo labiau bauginančiai nei romantiškai.

3. Padainuoti serenada viešoje vietoje. Jei jūs nesate Beyonce arba Kidas Rockas, verčiau pamirškite bet kokias mintis apie dainavimą. Tik romantiniuose filmuose ant kelio priklaupęs ir serenadą dainuojantis vaikinas atrodo romantiškai. Iš tiesų padainuoti savo mylimajam ar mylimajai kitų žmonių akivaizdoje yra labiau kvaila nei romantiška. Ypač jei tai planuojate daryti pirmą kartą, turite kur kas daugiau šansų jį ar ją prajuokinti nei sužadinti romantiškus antrosios pusės jausmus.

4. Prisipažinimas mylint eilėmis. Nemanykite, kad išsitraukę keletą banalių meilės eilėraščių iš interneto galite ką nors sužavėti. Bandymą palenkti antrosios pusė širdį poezija galima apibūdinti tik vienu žodžiu – nuobodu. Patikėkite, kur kas daugiau laimėsite, jei atvirai kalbėsite apie tai, ką jaučiate. Nuoširdumas paprastai daro stebuklus!

5. Padovanoti didelį pliušinį žaislą. Padovanoję mylimajai ar mylimajam pliušinį žaislą galite jį ar ją nustebinti, bet tikrai ne sužavėti. Jei manote, kad pliušinis žaislas yra romantiška dovana, labai klystate. Žaislus galėsite dovanoti savo vaikams, o kol kas apsiribokite papuošalais, gėlėmis ar daiktais, kurie jūsų antrajai pusei iš tiesų reikalingi.

6. Pakviečiate ją išgerti kavos ir atsisėdate toje pačioje stalo pusėje. Toks elgesys priimtinas tik tuomet, jei jūs dar paauglys ir tai jūsų pirmoji meilė. Atsisėsti toje pačioje stalo pusėje yra visai neromantiška dėl vienos paprastos priežasties – jūs negalite patogiai žiūrėti vienas kitam į akis. Pasidžiaugti intymiomis akimirkomis, prisiglausti vienas prie kito dar spėsite, o kol kas išgerkite arbatos ir pabendraukite su antrąja puse akis į akį tiesiogine šio žodžio prasme. Patikėkite, žiūrėjimas vienas kitam į akis tarp jūsų sukurs ypatingą atmosferą.

7. Išsitatuiruoti jo/jos vardą. Atminkite, kad tai, ką darote su savo kūnu, pirmiausia darote dėl savęs. Jei nusprendėte išsitatuiruoti antrosios pusės vardą, tai jūsų reikalas. Tačiau jei norite iš tiesų pamaloninti ir nustebinti savo mylimąją ar mylimąjį, padarykite ką nors ne sau, o dėl jo ar jos – nustebinkite masažu ar pusryčiais į lovą.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!