Susipažinau su vyru, apie kurį labai svajojau. Jame yra to, ko trūko visą gyvenimą, jis gyvena taip, kaip aš svajojau. Bet jis yra vedęs, turi du vaikus. Aš taip pat turiu du vaikus. Mano vyras dabar gydosi. Atrodo, kad viskas gerai. Jis pasikeitė, vaikai laimingi, kad tėvas šypsosi ir yra labai dėmesingas. Bet mane labai traukia pas kitą vyrą, beprotiškai sunku taip gyventi. Ir esu labai pasimetusi. Kaip pasielgti?

Ačiū už laišką. Jei teisingai supratau, Jūs šiuo metu esate pasimetusi. Jūsų gyvenimas griūva. Taip, vyro liga Jums irgi sukelia daug rūpesčių ir gali būti, kad Jūs tiesiog pavargote laukti jo pasveikimo, pradėjote ieškoti sau dėmesio, meilės ir saugumo. Tai natūralu.

Jūs sakote, kad vyras šypsosi ir yra dėmesingas vaikams, tačiau man būtų įdomu žinoti, ar jis toks pat dėmesingas ir Jums. Kitą vyriškį apibūdinate kaip savo svajonių išsipildymą ir Jus traukia pas jį. To nėra šeimoje. Aišku, Jūs abu vedę ir tai apsunkina situaciją. Ar Jūs galite tikėtis bendros ateities su kitu vyru, kuris irgi turi šeimą?

Šiuo atveju reikėtų išsiaiškinti savo pačios poreikius. Ar Jūsų visiškai nebetraukia Jūsų vyras? Ar Jūs atvirai savo vyrui išsakote savo norus, jausmus, mintis? Ar Jūs negalite vyro palikti dėl ligos ar dėl vaikų?

Neištikimybė ir melas šeimoje sukuria slegiančią atmosferą. Jūs išgyvenate prieštaringus jausmus. Siūlyčiau neskubėti. Pirmiausia sužinokite, ar Jūsų meilužis yra pasirengęs keisti gyvenimą ir jį pradėti su Jumis. Kai jis Jums atsakys į šį klausimą, manau, Jums taps žymiai aiškiau, kaip elgtis toliau. Kartais gyvenime pasitaiko susižavėjimai, tačiau pokyčiams ne visi yra pasirengę.

Nežinomybė gąsdina. Nenustebkite, jeigu jo atsakymas bus ne toks, kokio Jūs tikitės. Po santykių išsiaiškinimo su meilužiu, pakalbėkite atvirai su savo vyru. Nestatykite prarajos ir negramzdinkite savęs kunkuliuojančių neigiamų jausmų jūroje. Atvirumas ir nuoširdumas suartina žmones ir jie blaiviau pažvelgia į bet kurią situaciją.

Kaip bebūtų sunku, Jums teks vykdyti šiek tiek ne itin malonius veiksmus. Bet juk svarbiausia, kad Jums būtų vėl ramu. Ar aš neteisi?

Linkiu sėkmės, meilės ir kantrybės
Rasa Kuodytė – Kazielienė

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją