Moteris, nusprendusi laikyti savo vardą paslaptyje, buvo taip sukrėsta partnerio veiksmų, kad jau kitą dieną pareikalavo skyrybų.

Apie tai praneša „The Mirror“.

Nuotaka paaiškino, kad ji turėjo „vieną taisyklę“, kurios nenorėjo sulaužyti savo vestuvių dieną.

Ji įspėjo savo vyrą, kad nenori, jog jis pagal vestuvių tradiciją išteptų jos veidą tortu. Tačiau kai atėjo laikas pjaustyti, užuot paisęs jos noro, jaunikis pasielgė dar blogiau.

Jis griebė jai už galvos ir įgrūdo veidu į tortą.

„Susituokiau prieš Kalėdas ir tikiuosi, kad iki sausio pabaigos išsiskirsiu arba santuoka bus anuliuota. Kai 2020 m. mano vaikinas pasiūlė man susituokti, nusprendžiau pasakyti „taip“.

Kiekvienas prisiėmėme maždaug pusę atsakomybės už vestuvių organizavimą, bet, manau, kad buvau gana lanksti, kai jis kažko labai norėjo“, – rašė nuotaka žinutėje, atsiųstoje į „Dear Prudence“ patarimų rubriką „Slate“ svetainėje.

„Deja, net ir būdamas protingas vyras, kuris mane gerai pažįsta, jis į mano prašymą neatsižvelgė...

Vietoj to jis griebė mane už pakaušio ir įgrūdo galvą į tortą. Tai buvo suplanuota, nes tortas buvo sugadintas, o kaip atsarginį variantą jis turėjo krūvą keksiukų“, – tęsė ji.

Mergina buvo pasipiktinusi tuo, kas įvyko. Ji pasakė savo naujajam vyrui, kad su juo „baigta“.

Nuo to laiko ją užplūdo skambučiai iš giminaičių, kurie mano, kad ji pasielgė neteisingai taip greitai nutraukdama santuoką.

„Aš išėjau. Kitą dieną pasakiau jam, kad tarp mūsų viskas baigta. Laikausi savo sprendimo.

Reikalas tas, kad per šventes visi giminaičiai susirinko man pasakyti, kad turėčiau suteikti jam antrą šansą.

Jie sako, kad dėl savo problemų reaguoju pernelyg jautriai. Jie taip pat nuolat kartoja man, kad aš jį myliu, nors dabar to visiškai nejaučiu“, – pridūrė ji.

Atsakydamas į tai, skilties autorius patarė nuotakai primygtinai reikalauti skyrybų, nepaisant prašymų jas atšaukti, nes vyro veiksmai yra „raudona vėliava“.

Vėliau ši žinutė buvo paskelbta „Reddit“ forume „Wedding Shaming“, kur žmonės buvo apstulbinti jaunikio poelgio.

„Tai tikrai nebuvo mielas torto prilietimas prie nosies, jis ją pažemino“, – rašė vienas forumo naudotojas.