"Ilgiausio bučinio su Listerine" konkurso taisyklėse numatyta, kad bučinys turi būti nepertraukiamas – dalyvių lūpos visą laiką privalo būti kartu. Jei poros lūpos atsitraukia, dalyvių pora automatiškai diskvalifikuojama.

Siekiantiems rekordo draudžiama miegoti. Dalyviai visą laiką privalo stovėti: negalima remtis į jokias pagalbines priemones (kitus žmones, sienas ir t.t.), naudotis kėdėmis, pritūpti arba atsigulti.

Taip pat draudžiama naudotis vystyklais suaugusiems. Vidutiniškai kas valandą ar pusantros porai bus suteikiama apie penkių minučių pertrauka, kurios metu bus leidžiama pasinaudoti tualetu, atsigerti, pavalgyti ir t.t. Per 5 min. į teisėjų nurodytą vietą nespėjusi sugrįžti ir nepradėjusi bučiuotis pora bus diskvalifikuojama. Visiems dalyviams griežtai draudžiama vartoti alkoholinius gėrimus.

Laimėtojams atiteks kelionė į vieną iš šiltų pietų Europos šalių.

Šiame konkurse, vykstančiame sostinės prekybos centre „Panorama“, poros bando pagerinti pernai čia pasiektą 18 valandų bučiavimosi rekordą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją