Vien per pastarąjį mėnesį Bankoke buvo užfiksuota ne mažiau nei keturios dešimtys tokių atvejų – savo penį, leisdamiesi parafiną, silikoną arba vašką, norėję pasididinti vyrai buvo priversti kreiptis į specialistus.

Labiausiai išgarsėjo vienas nelaimingasis. Į vieną Bankoko ligoninę kreipėsi penkiasdešimtmetis vyras, ilgą laiką į lyties organą leidęs alyvuogių aliejų. Ši „terapija“, kurią rekomendavo vyro draugai, baigėsi sunkia infekcija, galiausiai – išsivystė auglys. Medikams nebeliko nieko kito, kaip visiškai pašalinti vyro lyties organus.

Nors iki šiol nerasta įrodymų, kad sunkios infekcijos tampa onkologinių susirgimų priežastimi, medikai primena, kad penio didinimas apskritai bet kokiomis „liaudiškomis priemonėmis“ gali baigtis auglio atsiradimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (405)