Deja, vienos nuotakos viltims buvo lemta žlugti. Šios britės vestuvės virto tikrų tikriausiu chaosu. Galop moteris prarado savitvardą – vienu konkrečiu gestu išliejo susitelkusį įtūžį.

Tačiau dėl to nutiko šis tas dar blogesnio – ją metė išrinktasis, su kuriuo prieš akimirką buvo sumainiusi žiedus, rašoma portale „The Sun“.

Sielvarto palaužta nuotaka kreipėsi į privačią grupę feisbuke, prašydama patarti, kaip susigrąžinti mylimąjį. Tačiau kodėl gi, po galais, jis ją paliko? Ogi todėl, kad reikšmingą vestuvių dieną ką tik iškepta žmonelė užvožė savo svainei, t. y., jaunikio seseriai.

Moteris tvirtino, kad išrinktojo sesuo pavertė jos vestuves tikru pragaru: įgriuvo visiškai girta, išsivėmė ant dovanų stalo, neva mėgindama viską iššluostyti pavogė dovanotus pinigus ir, tarsi to būtų maža, pasipiršo savo vaikinui (tik šis, jei kam nors įdomu, ją atstūmė).

Nelaimingoji nuotaka prisipažino, kad įniršio pagauta užvožė savo svainei, norėdama, jog ši suvoktų, ką padariusi, ir liautųsi siautėti.

O ką jaunikis? O jis, užuot pasikalbėjęs su seserimi ir ją bent kiek apraminęs, pareiškė išrinktajai, kad tarp jų viskas baigta.

Nelaimingoji britė socialinio tinklo paskyroje detaliai išdėstė, kas dėjosi per vestuves. Kad ir kaip stulbino įvykių sąrašiukas, didžiausią šoką internautams sukėlė moters noras susigrąžinti buvusįjį.

Daugelis karštligiškai tvirtino, kad šito siekti – beprotybė, jau vien dėl to, ką iškrėtė jo sesuo.

„Na, čia jau visiškas absurdas. Niekaip nenorėčiau jo susigrąžinti, jei jam svarbesnė girta sesuo“, – parašė vienas komentatorius.

„Atsikratei ta šeima, mergužėle. Nesistenk jo susigrąžinti“, – protino kitas.

Daugelis žmonių stengėsi nuoširdžiai patarti, tačiau vienas, it nematydamas jokio reikalo veltis į diskusiją, nutarė pakomentuoti konkretų sesers poelgį.

„Vienintelis dalykas, blogesnis už tikimybę, kad tau kas nors pasipirš svetimose vestuvėse, yra nelaimė būti atstumtam svetimose vestuvėse“, – sarkastiškai parašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)