Kaip skelbia naujienų portalas „DailyMail“, 25-erių Emily Nikols iš Liverpulio darbo metu dėvi tik gumines pirštines, moteris nudistų klientų namuose šveičia vonias, valo dulkes nuo lentynų, siurbliuoja kilimus ir lygina drabužius.

E. Nikols tikina, kad jos klientai – visiški džentelmenai ir ji niekada nesijaučia lyg būtų sekso objektas, kol šie stebi ją nuogą valant namus.

„Aš nesureikšminu to nuogo valymo, tai man – visiškai normalus dalykas“, - sakė Emily, prieš 9 mėnesius pagimdžiusi dukrelę. Moteris, šiuo metu esanti motinystės atostogose, pasakojo nusprendusi imtis šio darbo norėdama papildomai užsidirbti.

„Aš tiesiog esu labai savimi pasitikintis žmogus ir man nekelia nepatogumų nuogumas, tad nuogas valymas manęs visiškai nestebina ir netrikdo. To niekada nebuvau darius, tačiau šis darbas man atrodo toks įprastas ir natūralus, jį dar puikiai galiu suderinti ir su savo dukters priežiūra, be to, tai labai gerai apmokamas darbas.“

Emily karjerą nuogame valyme pradėjo tada, kai iš draugų sužinojo apie tokio darbo galimybę, tuomet moteris, paieškojusi internete, atrado kompaniją „Naturist Cleaners“ – joje dirba beveik 80 darbuotojų, tiek vyrų, tiek moterų iš visos Jungtinės Karalystės. Kol kas Emily nuoga valytoja dirba tik 5 savaites.

Klientams pirma nuogo valymo valanda kainuoja 65 svarus, antroji – 55 svarus. Tarp nuogos valytojos pareigų – siurbliavimas, šlavimas, šluostymas, virtuvės ir vonios paviršių valymas bei drabužių lyginimas.

Nuogiems valytojams mokami 45 svarai per valandą, o klientai pasirašo griežtą kontraktą, draudžiantį liesti valytojus ar lytiškai su jais santykiauti.

Namus nuogas valantis valytojas neturėtų nuogąstauti dėl naudojamų valiklių keliamo cheminio pavojaus – šiame darbe nenaudojami stiprūs chemikalai (užtenka pavalyti dulkes, pasiurbliuoti), todėl nudistui valytojui užteks pirštinių ir šlepečių.

„Prieš pirmojo kliento namus šiek tiek jaudinausi, tačiau viskas gerai praėjo“, - pasakojo Emily.

„Klientai yra nudistai, tad jiems yra visiškai natūralu būti nuogiems ir matyti mane tokią. Žinodamas tai, pasijunti patogiai ir normaliai.

Kol kas apie šį darbą galiu atsiliepti tik teigiamai. Klientai gerbia mane, yra mandagūs. Jie netgi padeda man – užneša siurblį į antrą namo aukštą ir pasiūlo vandens stiklinę.

Dažniausiai manęs klausia: „Ar tau nešalta?“, tačiau po kelių minučių siurbliavimo tikrai nebūna šalta.

Mano draugai, šeima žino apie šį mano darbą ir labai mane palaiko. Mano vyras iš pradžių buvo kiek susirūpinęs dėl mano saugumo, tačiau pasitiki manimi, aš juk esu suaugusi“.

Prieš 9 mėnesius pagimdžiau dukrą, tad esu tikra, kai kurie, pažvelgę į mano kūną, stebisi, tačiau aš dirbu ne kaip sekso objektas, todėl visai nesvarbu, jei man dar likęs pilvukas nuo nėštumo“, - sakė Emily.

Valymo kompanijos direktorė Laura Smith pasakojo, kad jie siūlo tiek vyrų, tiek moterų nuogo valymo paslaugas.

32-ejų L. Smith pasakojo, kad kompanija įkurta vos prieš mėnesį, tačiau jau sulaukė daugybės kandidatų dėmesio.

Įmonės vadovė L. Smith gyvena Londone, ji ir anksčiau vadovavo įprastai valymo kompanijai. Vieną dieną iš vietinio nudisto sulaukė neįprastos idėjos – įkurti nuogo valymo verslą, o dabar moteris džiaugiasi lankydamasi nudistų renginiuose.

„Niekada nebuvau nudistė, tačiau visuomet buvau atvirų pažiūrų ir mėgstu išbandyti naujus dalykus“, - pasakojo „Naturist Cleaners“ kompanijos vadovė.

Ji dar pridėjo: „Dauguma mūsų klientų yra vyrai, praktikuojantys nudizmą. Jie moka už šias paslaugas, kad galėtų pabendrauti su žmonėmis, kurių požiūris yra toks pats kaip ir jų. Daugelis nudistų šią savo gyvenimo dalį slepia nuo savo šeimos ir draugų, todėl gera rasti tokius, kurie tave supranta.“

Nuoga valytoja dirbančios Emily nuotraukų galeriją galite peržvelgti ČIA.