Tuomet jums vertėtų pasimokyti iš ekrane gundančiai šmėžuojančių karštų mergyčių.

P.S. Nors mes kreipiamės į moteris, šie patarimai, žinoma, galioja ir vyrams.

Šiek tiek daugiau entuziazmo nei įprastai

Daugelis reguliariam seksui toli gražu neteikia pirmenybės. Turbūt dėl to, kad jam netaikomi jokie terminai, juk jei netyčia vieną „seansą“ praleisite, niekas iš jūsų neatims dalies premijos.

Žvaigždės ekrane: jos kaip tik sugeba rodo, kiek daug pasitenkinimo joms teikia seksas. Be išankstinio susitarimo, visuomet su entuziazmu sutinka pasiūlymą pasimylėti ir tuo tiesiog mėgaujasi.

Patarimas: rodykite iniciatyvą. Ryte mylimąjį pabudinkite bučiniu arba tiesiog dabar nusiųskite jam gundančią žinutę. Ir kai kitą kartą jums ar jūsų vyrui į galvą šaus mintis apie seksą, visoms kitoms mintims pasakykite „Stop!“

Mėgaukitės seksu, o ne savo vaidmeniu

Jūs kartais nemėgstate savo kūno: per daug riebaliukų klubuose, per mažai ties krūtine, netobula oda, nepageidaujami plaukeliai... Ir taip toliau ir panašiai!?

Žvaigždės ekrane: erotinių filmų aktorės žino, kad vyrams patinka pats mylėjimasis. Kai vyras mylisi, jį įtraukia procesas. Kūno netobulumų jis tada nesugeba analizuoti, todėl gali juos tik priimti. Negadinkite jam malonumo tiesioginėmis ar netiesioginėmis užuominomis apie savo trūkumus. Jis atėjo ne į parodą , o mylisi su jumis. Todėl įvairios replikos: „Gal užgesinkim šviesą“, „Ne, man taip drovu“, „Šiandien aš esu ne pačios geriausios formos“ – gali jį suerzinti.

Patarimas: įjunkite švelnų lovos apšvietimą, uždekite žvakes ir visi jūsų trūkumai apskritai ištirps. Jums judant šviesos blyksniai mirgės kūnu ir jūsų estetikos jausmas bus patenkintas.

Drąsiai fantazuokite

Jūs niekada neprisipažįstate, kad kartais įsivaizduojate, jog gulite lovoje su dviem vyrais, net jei kiekvieną pietų pertrauką apie tai svajojate? Bijote, kad jis pamanys, jog esate per daug ištvirkusi?

Žvaigždės ekrane: jos daro tokių dalykų, kurių daryti nesiryžtų dauguma mūsų. Bet svarbiausia ne patys veiksmai, o kaip jie atliekami. Jos nekritikuoja partnerių „nepadorių pasiūlymų“, o priima juos.

Patarimas: jeigu jūsų vaikinas fantazuoja apie grupines orgijas, dar nereiškia, kad jis būtinai norėtų jose dalyvauti realiame gyvenime, ir nereiškia, kad jums reikėtų jas surengti. Anaiptol! Tiesiog patys pokalbiai apie fantazijas gali būti pakankamai stiprus afrodiziakas.

Priverskite save vieną kartą įveikti drovumą. Papasakokite jam, kad jums malonu, kai jis bučiuoja štai tą apgamėlį, arba aistringai jo ko nors paprašykite. Kalbėjimasis apie tai, kas patinka, gali abiems tapti nuostabia patirtimi. Tokie pokalbiai ne tik įkaitina aistras, bet ir padeda sutvirtinti pasitikėjimą vienas kitu. Jūsų atvirumas paskatins jį papasakoti apie dalykus, kurių ankščiau jis nedrįsdavo išsakyti.

Venkite monotonijos

Jūs žinote, kas patinka jūsų vaikinui, ir nuolat elgiatės taip pat?

Žvaigždės ekrane: vyrai, su kuriais jos filmuojasi, visada būna vis kiti, todėl labai skirtingi. Tai verčia aktores nuolat ieškoti jų žvilgsnių, stengtis išlaikyti dėmesį lyg klaustų: „O taip? Ar tau taip patinka?“

Patarimas: vyrai partneres neretai keičia dėl to, kad kiekviena su juo elgiasi skirtingai, atranda vis kitas jo erogenines zonas, kitokiu būdus suteikti jam malonumą. Kaskart savo vyro kūne ieškokite ko nors naujo: pabandykite prisilietimus, lengvus paspaudimus, pasukimus, panaudokite rankas, plaukus... Nesustokite ties vienu dalyku – geri meilužiai visada gali vienas kitą nustebinti.

Lepinkite save

Jūs siaubingai pavargote, nespėjate įgyvendinti savo planų. Jau šimtą metų nebuvote sporto salėje, o pats geriausias laisvalaikis jums yra miegas. Mielai nueitumėte apsikirpti, ar apsilankytumėte jogos pamokoje, bet juk žadėjote padėti seseriai išsirinkti tapetus, broliui – perregistruoti automobilį, o mamai – susitvarkyti dokumentus.

Žvaigždės ekrane: kol „geros mergaitės“ save alina asketiškai gyvendamos, erotinių filmų aktorės prioritetus išsidėlioja taip, kad liktų laiko ir sau.

Patarimas: padarykite ką nors, kas padėtų jums atrodyti ir jaustis lyg naujai gimus – pasidarykite manikiūrą, masažą ar prieš miegą išsitepkite kvepiančiu kremu. Kai gerai jausitės, labiau pasitikėsite savimi. O ir vaikinas jūsų prašys kuo greičiau pasimatyti, kad galėtų pasidžiaugti jūsų pasikeitimais.

Atsilyginkite tuo pačiu

Žvaigždės ekrane: nereikia aiškinti, kad geismas būdingas ne tik vyrams – jis yra natūralus kaip alkis ar nuovargis. Aktorės ne tik pamalonina partnerį, jos ir pačios pasitenkina. Ir jei ko nors prašo mainais, tai renkasi taip pat iš „lovos meniu“: malonumas mainais į malonumą, o ne į ką nors kitą.

Patarimas: niekas nenorėtų jaustis lyg juo kas manipuliuotų. Todėl jei jau mylitės, tai savo glamones dovanokite dosniai. Ir vienintelis dalykas, kurį galite gauti mainais – tai tokio pat lygio malonumas. Racionalumą palikite už miegamojo durų. Pasakymas: jei savaitę kasdien siurbsi kilimus, tai gausi sekso, gali visiems laikams nužudyti jo potraukį jums.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją