Nesuteikiama galimybė pačiam rodyti iniciatyvą

Kuo labiau moteris vaikosi vyrą, tuo labiau jis nuo jos tolsta, todėl vertėtų suteikti vyrui galimybę pačiam imtis iniciatyvos. Jei moteris nuolatos bėgioja paskui vyrą, anksčiau ar vėliau jam tai atsibosta, ir galiausiai jis nusprendžia užkariauti kitos dailiosios lyties atstovės širdį.

Taip pat santykių ekspertai teigia, kad moteris turėtų žengti žingsnį tik tada, kai vyras jau yra žengęs du žingsnius, nes priešingu atveju paprasčiausiai bus padidinamas atstumas, kuris gali virsti tikra praraja.

Dėmesio reikalavimas

Mes visi turime tam tikrų veiklų ir įsipareigojimų, todėl perdėtas dėmesio reikalavimas gali tapti nesutarimų ar net skyrybų priežastimi. Tegu vyras pats nusprendžia, kada jis turėtų paskambinti ar pakviesti į pasimatymą. Santykių eiga neturėtų būti paremta instrukcijomis, kada vyras turėtų imtis tam tikrų veiksmų – tegu jis pats nusprendžia, kada vertėtų imtis iniciatyvos.

Santykių ekspertai pabrėžia, kad moteris turėtų pirma pabaigti pokalbį telefonu: taip tarsi parodoma, kad moteris turi svarbesnių reikalų, taigi, tai padeda įgyti moralinę persvarą.

Meilės gestų inicijavimas

Santykių ekspertai mano, kad moterys neturėtų inicijuoti apsikabinimų ar kitų meilės gestų. Vyrai pasąmoningai trokšta užkariauti dailiosios lyties atstoves, todėl vertėtų leisti jiems patiems imtis iniciatyvos.

Kad ir kaip norėtųsi, kad apsikabinimo akimirkos truktų kiek įmanoma ilgiau, vis dėlto, moteris turėtų pirmoji išsivaduoti iš glėbio ir nelaukti, kol vyras atsitrauks. Nors tai gali atrodyti nereikšminga smulkmena, tačiau iš tiesų tai gali tapti svarbia santykių eigos sudėtine dalimi.

Moteris leidžia suprasti, kad vyras – visas jos gyvenimas

Taip, santykių pradžioje iš tiesų norisi kuo daugiau laiko praleisti kartu, tačiau norint užmegzti tvirtus ilgalaikius santykius vertėtų neleisti vyrui suprasti, kad be jo paprasčiausiai negalite. Svarbu suteikti galimybę pasiilgti ir pačiam ištarti magiškus žodžius: „aš tave myliu“. Jei tai padarysite pirma, tikėtina, kad potencialų partnerį paprasčiausiai išgąsdinsite, taigi, kartais geriau šiek tiek palaukti.