Seksas žiemos metu kelia nemažą paradoksą: sėdite su savo partneriu, bet aplinkui taip šalta, kad nežinote, kaip būtų galima pasimylėti, negavus hipotermijos. Žinoma, mes gerokai perdedame (nes namuose įrengtos šiuolaikinės šildymo sistemos), bet jei kambaryje vis tiek yra vėsoka, nusimesti drabužius norisi mažiausiai.

Taigi ką daryti su šėlstančiu libido, kai oro temperatūra nėra jam palanki? Seksui panaudokite antklodę! Žinoma, tai neprimins feministinės, pornografijai artimos erotikos, bet pažadame, kad toks seksas vis tiek gali būti aistringas.

Svetainė womenshealthmag.com pristato šešias sekso pozas, kurios yra tinkamos meilės žaidimams po antklode. Tiesa, kojinių šiuo metų laiku galite nenusimauti – niekas dėl to jūsų nekaltins. Orgazmas gali nublankti, jei jūsų pėdos bus šaltos.

Viduržiemio misionierius

Misionieriaus poza yra itin patogi seksui po antklode (nors ji paprastai būna nepakankamai įvertinama). Leiskite savo partneriui atsigulti viršuje ir paprašykite, kad jis užsitrauktų antklodę iki pečių.

Savo rankomis galite prispausti antklodę prie lovos, kad ji nenuslystų. Taip susisupsite į užklotą, tarsi du kukučiai.
Kad papildomai stimuliuotumėt klitorį, pasikiškite po klubais pagalvėlę (tai dar vadinama horizontalaus lytinio akto technika). Tai leis jūsų klitoriui trintis į partnerio gaktikaulį. Be to, pagalvėlės suteiks jaukumo jūsų žiemiškojo sekso sesijai.

Apsivynioję šaukštai

Jei kambaryje vėsu, o jūs nenorite atsisakyti malonumo, rinkitės šaukštų pozą. Atsigulkite ant šono, o jūsų partneris tegu atsigula šonu jums už nugaros. Užsitraukite antklodę ir atsiduokite meilės žaidimams!

Klasikiniai šaukštai yra puiki poza žiemos metui dėl daugeliui priežasčių, bet akivaizdžiausia iš jų yra ta, kad ši poza labai primena šiltus apsikabinimus ir glamonėjimąsi. Kas netrokšta atsidurti mylimojo glėbyje, kai lauke spaudžia šaltukas?

Nors šaukštai yra pasakiška poza, jos metu į meilės žaidimus sudėtinga įtraukti klitorį, nes jūsų kojos būna suglaustos. Taigi išbandykite vieną šios pozos variaciją: tegu jūsų partneris atsigula kiek žemiau, o jūs likite gulėti ant nugaros. Užmeskite savo koją jam ant šono ir praskėskite kelius. Taip atversite priėmimą prie klitorio, o pati tingi poza liks išsaugota.

Prieš pradėdami mylėtis užsimeskite antklodę. Ji ne tik šildys, bet ir suteiks dar daugiau intymumo, kurį jau savaime užtikrina ši poza. Tai, kad nematote nuogo savo partnerio kūno, tik sustiprina paslaptį ir aistrą... Tarsi darytumėt kažką, ko nederėtų daryti.

Įsisupusi kaubojė

Kai kambaryje vėsu, tikrai nesinori sekso metu atsidurti viršuje. Be to, neslėpkime: ši poza moterims yra gana varginanti. Kad jums būtų lengviau ir šilčiau, išbandykite šią alternatyvą: užuot atsisėdusi vertikaliai, atsigulkite priekiu ant savo partnerio, o alkūnėmis atsiremkite į lovą jo veido šonuose. Taip galėsite reguliuoti tempą ir stimuliuoti savo klitorį. Trintis yra kur kas geriau negu šokinėjimas.

Prieš atsiguldama ant partnerio, užsimeskite ant viršaus antklodę, tarsi palapinę. Ji sulaikys šilumą, kuri sklis nuo pašėlusios aistros. Jei bus per karšta, nuleiskite antklodę ant pečių, tarsi „Nuostabiosios moters“ peleriną.

Įvyniotas lotosas

Lotosas yra labai intymi sekso poza, tinkama tiems vėsiems vakarams, kai norite pasišildyti su savo partneriu. Tegu jūsų partneris atsisėda, o jūs atsisėskite jam ant kelių, veidas į veidą.

Prieš sėsdama pasičiupkite antklodę ir užsimeskite ją ant pečių kaip skraistę. Kai įsitaisysite partnerio sterblėje, apgaubkite antklode ir save, ir savo partnerį. Jums bus tikrai karšta! Maža to, gilūs bučiniai, kuriems suteikia progą ši poza, būna itin seksualūs!

Žiemos lokys

Žiemos lokio poza tinka visiems norintiems nesušalti žvarbiais žiemos mėnesiais.

Atsigulkite miegančio kūdikio poza ir pakelkite į viršų savo užpakaliuką. Tegu jūsų partneris paima antklodę ir užmeta ant jūsų abiejų. Jūsų partneris įeis į jus tarsi lokys. Jis galės giliai įsiskverbti, o jus šildys ne tik antklodė, bet ir jo oda.

Beje, ši poza puikiai ištempia klubų lenkiamuosius raumenis. Ji šiek tiek primena šaukštus, šiek tiek šuniuko pozą – ir suteikia daug malonumo.

Aistringas šuniukas

Šuniuko poza yra puiki, bet nėra ideali pozicija, kai kambaryje vėsu. Stovint keturpėsčiai, neįmanoma, kad antklodė nenuslystų.
Vietoje šios pozos išbandykite aistringąjį šuniuką. Ši pakoreguota poza leidžia justi odos kontaktą ir partnerio šilumą, kurios trūksta mylintis įprasta šuniuko poza. Užuot atsistojusi keturiomis, atsigulkite ant pilvo. Tegu jūsų partneris atsigula jums ant nugaros ir užsitraukia ant viršaus antklodę.

Mylintis tokia poza, jums beveik nereikia nieko daryti, o tai yra ne ką mažiau nuostabu. Plojimai tinguliui!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt