Apklausa rodo, kad vyrams tenka palaukti iki 33 m., tik tada jie pasiekia seksualumo viršūnę.

Duomenys visiškai prieštarauja ankstesniam tyrimui, kuriame teigta, kad vyrai pasiekia seksualumo viršūnę sulaukę 18 m., o moterys – 33 m. pasirodo, aktyviausią seksualinį gyvenimą moterys gyvena 25-aisiais, o vyrai – 29-aisiais metais.

Apklausoje dalyvavo 1281 žmogus. Anot jos, vyrai praranda nekaltybę 18 m., o moterys – 17 m.

„Kaip ir daugelis dalykų – kuo daugiau seksualinių santykių, tuo jie geresni, – teigia seksualinio gyvenimo ir santykių specialistė Tracey Cox. – Suprantama, kodėl geriausias seksualinis gyvenimas vyrams prasideda ne 18, o 33 m. Reikia laiko išmokti kontroliuoti orgazmą ir perprasti sudėtingą moters seksualinę sistemą. Tai tik patvirtina nuo seno žinomą tiesą – svarbu ne kiekybė, o kokybė.

Daugiausiai seksualinių santykių turime draugystės pradžioje, kai aistra dar gyva, o geriausi seksualiniai santykiai būna, kai esame dermėje su savo kūnu ir su partneriu. Nors moterų seksualinė sistema kur kas sudėtingesnė, nei vyrų, moterys greičiau perpranta, kas tinka, o kas ne.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (580)