Atviri drabužiai

Neretai trokšdamos atkreipti vyrų dėmesį moterys akcentuoja įžūliai seksualų garderobą. Gundantys skeltukai, mini sijonai, gilios dekoltė, ryškios spalvos, figūrą aptempiantys drabužiai – visa tai moters paveikslui vyro akyse turėtų suteikti patrauklumo.

Kaip yra iš tikrųjų: Jeigu norite ne šiaip sau atkreipti dėmesį, o sutikti savo svajonių vyrą, tai seksualumo laipsnį reiktų kaip tik šiek tiek sumažinti, pridedant santūrumo, elegancijos ir švelnaus moteriškumo.

Gundanti gražuolė su atviru trumpučiu sijonu, žinoma, provokuoja seksualinį potraukį, tačiau tokios moters tikrai nesinori globoti, saugoti ir ginti. Kitaip tariant, jeigu norite, kad jus mylėtų, nesirenkite taip, kad jūsų geistų.

Modelio išvaizda

Mitas, kuris privertė milijonus merginų visame pasaulyje kankinti save dietomis ir gultis po grožio peiliu, kad tik taptų panašiomis į liekną gražuolę iš žurnalo viršelio. Vaikantis idealų moterys kartais praranda sveiką protą – stengiasi kopijuoti kažkieno proporcijas, plaukų kirpimą, nosies formą... Jos visiškai nesusimąsto, kad taip netenka savo individualumo.

Kaip yra iš tikrųjų: Graži išorė – žinoma, pirmas dalykas, kuris atkreipia vyro dėmesį. Jam patinka prižiūrėti plaukai, sveika oda, mokėjimas skoningai rengtis ir dažytis, daili figūra... Kitaip tariant, vyrui patinka moteris, kuri spinduliuoja savo grožiu, tačiau tuo pačiu vertina savo individualumą, jį gerbia ir moka parodyti, nepasiduodama aklam standartų kopijavimui.

Silpnumas ir priklausomybė nuo vyrų

Populiarus (ir tariamai vyrų akyse patrauklus) įvaizdis, kurį mėgina „pasimatuoti“ dailiosios lyties atstovės, gali būti apibūdintas žodžiais „kokia žavinga kvailelė“. Tokia moteris, užmegzdama santykius su vyru, įsitikinusi, kad jis jai privalo kažką suteikti: užtikrinti finansinį stabilumą, priimti už ją visus sprendimus, turi būti jos globėju, vadovu ir sponsoriumi viename asmenyje.

Kaip yra iš tikrųjų: Būkim atviri, kad tokios moterys taip nori pateisinti savo tinginystę ir nesavarankiškumą, tačiau tai neturi nieko bendro su tuo, kas patinka vyrams. Žinoma, stipriajai lyčiai neabejotinai norisi globoti ir ginti savo mylimąsias, tačiau moteris vis tiek turi turėti savo nuomonę, intelektą ir paprasčiausiai galvą ant pečių. Infantilios bejėgės damos, įkūnijančios blondines iš anekdotų, tik iš pirmo žvilgsnio atrodo jaudinančiai, tačiau netrukus ima varginti.

Atsidavimas

Tai, ko gero, viena labiausiai paplitusių santykius pradedančių moterų klaidų. Pamiršdamos savo gyvenimą, jos savo visatos centru paverčia mylimąjį, manydamos, kad atsidavimas – būtent tai, kas vyrą žavi moteryje. Damos atsisako treniruočių, nebelieka laiko pomėgiams ir bendravimui su draugėmis – visas dėmesys teikiamas jam, tam vieninteliam, kuris labai greitai tokioje situacijoje praranda susidomėjimą moterimi.

Kaip yra iš tikrųjų: Vyrus traukia moterys, mokančios būti asmenybėmis – turinčios savų interesų, pomėgių ir paslapčių, savą pasaulį, kurį svarbu išsaugoti net ir turint labai artimus santykius, nesistengiant „ištirpti“ mylimame žmoguje.

Patirtis sekse

Pakankamai paplitęs mitas, kad vyrams norisi užmegzti santykius su patyrusia sekso deive, turinčia turtingą patirtį ir įvaldžiusia visas intymių malonumų gudrybes.

Kaip yra iš tikrųjų: Seksualinė harmonija santykiuose labai svarbi, tačiau su patirtimi tai turi mažai ką bendro (o kartais netgi priešingai). Vyras moteryje kur kas labiau vertina seksualinį suderinamumą ir mokėjimą atsiduoti meilei, patirti malonumą ir norą dovanoti pasitenkinimą mylimajam. Visa kita, kaip žinia, technikos klausimas.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)