„Tai nebuvo tik lašelis klijų. Tai nebuvo tik vienas pirštas. Prie genitalijų buvo prilipęs visas delnas ir visi jo pirštai“.

Neseniai viename vaizdo įraše, kuris pasirodė „YouTube“ TLC kanale, gydytojas Matthew Valente prisiminė gydęs pacientą, kuriam momentiniais superklijais prie penio buvo prilipęs visas delnas. Taip, perskaitėte teisingai. Gydytojas M. Valente šią istoriją pasakojo per televizijos šou „Sex Sent Me To The ER“ („Kaip dėl sekso atsidūriau ligoninės priimamajame“), kurio metu aktoriai atkartojo šio įvykio eigą, rašo svetainė menshealth.com.

Anot M. Valente, itin sutrikęs ir nelaimingas vyras į skubios pagalbos skyrių atvyko po to, kai pateko į neeilinę bėdą savo miegamajame. Paciento žmona ryte pažadino savo vyrą, kad gautų sveikatai naudingą rytinio sekso dozę. Tačiau gerokai apsnūdęs vyras iš miegamojo spintelės stalčiaus pačiupo ne lubrikanto, bet superklijų tūbelę – dieną prieš tai jis bandė suklijuoti sulūžusį naktinį šviestuvą ir buvo palikęs klijus miegamajame.

„Jis dar nebuvo iki galo prabudęs ir paskubėjo mylėtis – pernelyg paskubėjo, – pasakojo gydytojas. – Ir štai, prašau, ranka prilipo prie penio“.

Anot televizijos laidos, kol vyras negalėjo atplėšti rankos nuo savo penio, jo žmona panikavo dėl vienos šeimos šventės, turėjusios įvykti vos po kelių valandų. Tačiau rasti sprendimą, kaip padėti šiam vyrui, nebuvo taip paprasta.

„Kartu sulipę buvo dideli odos plotai. Tai nebuvo tik lašelis klijų. Tai nebuvo tik vienas pirštas. Prie genitalijų buvo prilipęs visas delnas ir visi jo pirštai“, – teigė M. Valente.

Visi žinome, kad penis yra viena jautriausių kūno dalių, turinti daugybę nervų. Nereikia nė sakyti, kad vargšas vyras kentė didžiulį skausmą. Maža to, žmona „į pagalbą“ išsikvietė savo tėvus, kurie turėjo atvežti jai šeimos šventei skirtus drabužius.

Jei kada nors pateksite į panašią bėdą, žinokite, kad egzistuoja trys būdai, kaip atklijuoti sulipusius pirštus ar kitas kūno dalis: valyti sulipusias vietas acetonu, mirkyti jas karštame, muiluotame vandenyje ar tiesiog laukti, kol klijai patys nusilups nuo odos.

Suirzęs vyro uošvis ragino naudoti acetoną – greičiausiai veikiančią priemonę.

„Galima sakyti, kad jis tiesiog troško pamatyti, kaip jo žentas rėkia iš skausmo“, – sakė gydytojas, atmetęs šią idėją.

Galiausiai gydytojai nusprendė paguldyti pacientą veidu žemyn ant savotiško „masažo stalo“. Viduryje jie padarė įdubą, į kurią įstatė indą su karštu ir muiluotu vandeniu. Maždaug po dviejų valandų vyro ranka atlipo nuo intymios vietos. Jam teliko sulaukti, kol natūraliai nuo odos pasišalins klijų likučiai, ir tepalu su antibiotikais tepti nedidelius nutrynimus ant penio.

Lažinamės, kad kitą kartą, kai ketinsite mylėtis, atidžiau apžiūrėsite savo lubrikanto buteliuką – kad įsitikintumėte, jog tai tikrai lubrikantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)