Nenorėdami pradėti karo tarp lyčių, paminėsime tik vieną moterišką įprotį, kuris neturi analogų tarp vyrų, nes yra sentimentalus ir nerealistiškas – įprotis įsivaizduoti santykius tokius, kokie jie turi būti, užuot mėgavusis tokiais, kokie jie yra.

Su šiuo iš tiesų žalingu įpročiu, kuris ne vienai merginai sugadino meilės istoriją, nepalyginsi anekdotinių priekaištų mūsų adresu, kad per ilgai ruošiamės, ieškodamos lūpų dažų atspalvio, dažome blakstienas išsižiojusios arba ilgiausiai plepame telefonu. Tiesą sakant, daugelis merginų jau seniai neatitinka šių stereotipų, susiruošia greičiau už vyrus, nemėgsta lūpų dažų, pabrėžtinai nekalba telefonu arba prisiaugina blakstienas, užuot jas dažiusios.

Tačiau nerealių lūkesčių iš kiekvienos, kartais net labai trumpos draugystės turi absoliučiai visos. Jūsų dėmesiui – dažniausi lūkesčiai.

Žmonėms, kurie vienas kitą tikrai myli, kartu niekada nebūna nuobodu

Kiekviena pora anksčiau ar vėliau patiria pasisotinimo vienas kitu jausmą, bet vyrui, kaip sporte, tai reiškia užtarnautą atokvėpį, o merginoms iš karto sukelia milijonus neigiamų asociacijų.
Štilio priežastimi jos iš karto laiko savo nevisavertiškumą ir užuot atskirai atostogavusios, imasi operacijų „suartėjimas“, interviu tema „Ar tikrai mane myli?“ ir maniakiška konkurenčių paieška.

Jis viską padarys, kad vėl būtume kartu

Net jei nekeliate ragelio, tačiau mamą įspėjote atsiliepti į telefono skambučius, net jei vis dar bendraujate su jo draugais, norėdama jį pakritikuoti, net jei įkėlėte į socialinį tinklalapį nuotrauką su nauju vaikinu, jis iš didelės meilės vis tiek turi sugrįžti, manote jūs.

Iš tiesų vyrai, kaip ir visos būtybės, neturinčios geležinių nervų, nemėgsta belstis į užaras duris, bet praktiškai visos moterys mėgsta jas su trenksmu uždaryti ir kankindamosi laukti beldimo į duris.

Mano praeitis jam neturėtų būti svarbi

Filme „Graži moteris“ pagrindinis veikėjas vedė prostitutę ir išsivežė ją baltu limuzinu, vadinasi, gyvenime kažkam taip nutinka. Mergina laukia stebuklo, o kai jis įvyksta, nustemba, kad kandidatas pasirodė toks reiklus.

Net jeigu spintoje neturite nė vieno skeleto, buvimas poroje – ne pretekstas nustoti tobulėti ir santykiuose prarasti save.

Jis neturi žiūrėti į moteris

Veikiau priešingai – jeigu jis iš tiesų nesidairo į moteris, metas susirūpinti. Nė vienas vyras niekada neišpildys šito reikalavimo, nes: a) tokia prigimtis, b) visi vyrai taip daro, c)gražių moterų visur yra, o į jas žiūrėti malonu.

Mano išvaizda jam nėra svarbiausia

Tačiau jūsų išvaizda jam – jūsų dalis. Būtent todėl vyrai taip atvirai kritikuoja savo žmonas dėl nevykusios išvaizdos, bet nepastebi, jei šios sustambėjo keliais kilogramais. Vyrai nesivadovauja moteriškais stereotipais dėl išvaizdos, bet tai, ką mato, suvokia tiesiogiai: sporto salėje ištreniruoti raumenys jiems asocijuojasi su vyrišku charakteriu, tinklinės kojinės ir suvarstomi batai – su vylingais lūkesčiais. Būtent todėl juos taip lengva suvilioti su gražiais apatiniais drabužiais, bet praktiškai neįmanoma paaiškinti, kodėl jūsų tipo moterims tinka oranžiniai lūpų dažai.

Jis manim rūpinasi, už mane moka, bet palieka man veiksmų laisvę

Vyrai puikiai suvokia, kas yra lygiateisiškumas, bet įsivaizduodami jus bejėge princese būtinai jus pamaitins, pakeis ratą, ant rankų parneš namo ir atsargiai paguldys prie židinio. Kažkam taip sekasi daugelį metų, bet mūsų laikais, kai visuomenėje vyrauja individualizmas, moterų emancipacija, egzistuoja varžovės, kurios jau pavalgė, užsuko pas meistrus naujo rato ir apskritai pačios pasirengusios parvežti vyrą namo, jos – pavojingos konkurentės miegančiai gražuolei. Paskui nesakykite, kad niekas jūsų neįspėjo.

Jis turi, nepaisant nieko, mane mylėti

Pastarasis nerealus reikalavimas būdingas tik maniakėms – būtent jos piešia vaizduotėje nuo realybės nutolusį vaizdą ir koncentruojasi tik į jį.

Protingas vyras visada orientuojasi į tikslą ar į kelis tikslus, ir kad ir kaip romantiškai įsivaizduojate idealius santykius ir idealią santuoką, jūsų ryšys truks ilgiau, jei partneriai atitiks praktiškus vienas kito poreikius ir sutampa jų žemiški lūkesčiai.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1184)