Pirmasis klausimas – ar dažnai mylitės?

Jei apsinuoginate vos kartą per amžinybę, jūsų brangusis veikiausiai mano, kad prisiliesti tikrai pakanka, norint parodyti jausmus. Seksologams ir poras konsultuojantiems specialistams dažnai tenka girdėti apie tokias problemas. Vyrai paprastai tvirtina, kad glamonėtis jiems patinka. Stebėtis tikrai nereikėtų: jei santykiaujama gana retai, užtenka ir prisilietimo, kad apimtų geismas, rašoma portale besthealthmag.ca.

Jei pora retai mylisi, atsargius prisilietimus vyrai traktuoja kaip preliudiją į šį tą daugiau. Jie, tarsi aštuoniolikmečiai, skuba pasiekti tolesnius etapus, kol moteris nepersigalvojo. Jei visgi taip nutinka, vyras pasijunta atstumtas ir visiškai atsitraukia. Šitaip abiejų partnerių širdyse suveši nuoskaudos ir įtarumas. Tada tik šiaip sau prisiliesti darosi nelengva, nes prisilietimas įgauna ženklo, kad kilo noras pasimylėti, prasmę. Štai kodėl kai kurios poros dažniau glosto savo šunis augintinius, o ne vienas kitą.

Jei seksualinis gyvenimas – visavertis ir intensyvus, atsakymas šiek tiek kitoks

Kai kuriems vyrams (ir moterims) derėtų pasimokyti tinkamai reaguoti į prisilietimus, neturinčius jokių seksualinių poteksčių. Švelnus ir lėtas apkabinimas žiūrint moteriai į akis iš vyro gali pareikalauti daug daugiau susitelkimo nei karštas seksas. Kadangi nenori prarasti nė kruopelės pasitikėjimo savimi ir tapti pažeidžiamas, kiekvieną prisilietimą vyras vertina kaip žingsnį sekso link.

Tokiu atveju, moteris turėtu padėti vyrui sulėtinti apsukas ir pasimėgauti kiekvienu seksualinės paletės atspalviu. Neįtikėtiną palaimą, žinia, teikia ne vien tik genitalijų lytėjimas. Pirštų sunėrimas klausantis muzikos ar tiesiog nuogo kūno glamonėjimas pažeria nuostabių akimirkų. Gaila, kad tik nedaugelis porų praktikuoja taip pasiekiamus malonumus.

Viena svarbiausių seksualinės terapijos taisyklių galėtų būti „Lieskitės daugiau ir kuo dažniau“. Tai reiškia, kad poros turi ieškoti progų įvairių rūšių fiziniam kontaktui. Kartu su partneriu pasvarstykite, kaip galėtumėte suteikti vienas kitam malonumą vien liesdami, ir paverskite glamones bei lytėjimą savo naujuoju hobiu.

Kaip įpūsti santykiams daugiau aistros

1. Apsikabinkite ir pasisveikindami, ir atsisveikindami.

Įpraskite apsikabinti tvirtai, priglusti visu kūnu ir pasilikti taip, kol truks bent pora gilių atodūsių.

2. Skirkite erotinių prisilietimų pasimatymus.

Numatykite laiką, kurį skirsite glamonėms neliečiant genitalijų. Apsimeskite, kad tai tam tikros terapinės procedūros. Atminkite – orgazmas turi būti tabu. Jūs garantuotai patirsite neapsakomą malonumą nuo ligi šiolei ignoruotų vietų palytėjimo.

3. Prisiminkite bučinius.

Prisiminkite, kiek tukdavo glamonės ant sofos su pirmu mylimuoju arba pačioje santykių pradžioje. Kiekvienas nervas tada virpėjo nuo pulsuojančios aistros. Na, o bučiuotis galėdavote valandomis. Kada paskutinį kartą taip bučiavotės su dabartiniu savo partneriu?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)