Statistikos duomenimis, daugiau nei 70 procentų porų, perskaičiusios panašius straipsnius, stengiasi praktiškai pritaikyti tai, apie ką taip gražiai rašoma žurnaluos. Ir tik pusė jų į perskaitytus dalykus žvelgia kritiškai, rašo „Askwoman“.

Erotiški apatiniai - būtinas vyro gundymo atributas

Manoma, kad tiesiog būtina miegamajame pasirodyti su seksualiais apatiniais. Patarimai moteriai savo išrinktajam atrodyti ypatingai seksualiai ir geidžiamai tam tikromis progomis verčia manyti, kad iki tol ji buvo nepakankamai patraukli ir seksuali. Moteris iš didžiosios M visuomet norės atrodyti patraukliai ir ne dėl vyro, kiek dėl savęs.

Ne visada patarimas pasitikti vyrą iš darbo be drabužių - vilkint tik plonyčius nėriniuotus apatinius - yra teisingas ir naudingas.

Po kelerių metų santuokos tai pernelyg dirbtina, o ir vyras gali sutrikti. Toks veiksmas labiau panašus į kino scenarijų, o ne sceną iš gyvenimo. Ypač tai galima pasakyti apie patarimus naudoti lateksinius drabužius iš sekso reikmenų parduotuvių, neva „žaidimams pagyvinti“. Tokie gražiai atrodo paveikslėliuose, bet gyvenime juos gana sunku apsivilkti, o dar sunkiau – nusivilkti, ypač jei sušilote.

Kuo daugiau – tuo geriau

Šiek tiek išgalvota vyriškojo pasididžiavimo dydžio problema jaudina ne tiek moteris, kiek stipriosios lyties atstovus. Iš tikro vidutinio dydžio visiškai pakanka norint suteikti partnerei malonumą, juolab kad jautriausios moters vietos yra šalia įėjimo į makštį.

Kaip sakoma – kad tik būtų noras suteikti malonumą, o tai padaryti galima ir esant vidutiniam dydžiui.

G taškas

Skaitant žurnalus susidaro įspūdis, kad jei jau judu su partneriu neradote to garsiojo taško G, vadinasi, ir orgazmas nebuvo toks jau intensyvus. Apie taško G egzistavimą vis dar ginčijamasi, nors anatomijos požiūriu išties galima kalbėti apie tam tikrą nervinių ląstelių sankaupą.

Bet ar šios vietos stimuliacija išties tokia įspūdinga, kaip mums pasakojama žurnaluose? Veikiausiai tai priklauso nuo moters fiziologijos ir šios zonos jautrumo slenksčio. Manoma, kad taškas G tampa jautrus tik tada, kai moteris labai susijaudinusi. Bet vienoms ši stimuliacija suteikia aibę malonių pojūčių, o kitos nepastebi nieko nepaprasto.

Nuomonė:

Diana: „Tai, kad jis egzistuoja – tiesa. Odos taškas, kuris pagal pojūčius skiriasi nuo kitų. Bet tas, kad šio taško „stimuliacija“ galima moteriai suteikti nepakartojamą malonumą... Matote, stimuliacija stimuliacijai nelygi, moteris moteriai – taip pat.

Tai kaip su klitoriu ar penio galvute. Iš esmės tai – jautriausios zonos. Bet visiems tas „jautrumas“ skirtingas, kartais net labai, ir tada stipresni prisilietimai tampa nemalonūs ar skausmingi. Tiesiog rodykite partneriui dėmesį ir švelnumą, keiskite pozas, įsiklausykite į jo reakcijas ir viskas bus gerai“.

Gudrutė: „Visai neseniai dar nežinojau, kad toks taškas egzistuoja, kol mano mylimasis man jo neparodė – buvo puiku. Tačiau taškelio kažkaip neišeina stimuliuoti natūraliai. Prisipažinsiu, mylimasis jį stimuliuoja pirštu...“

Orgazmas vienu metu – aukštasis pilotažas

Prieš porą dešimtmečių tapo madinga kalbėti apie orgazmą, patiriamą abiejų partnerių vienu metu, kaip apie harmoningų seksualinių santykių požymį ir aukštąjį pilotažą seksualinėje technikoje.

Praėjo nemažai laiko, o ši tema ir toliau nenustoja dominti porų – jos kaip įmanydamos stengiasi pasiekti orgazmą vienu metu. Bet štai nesėkmė: kuo daugiau apie tai galvojama, tuo mažiau pasitenkinimo iš paties proceso gaunama. Žinoma, toks orgazmas – labai geistinas, bet visai nebūtinas dalykas. Ir dažniausiai jį pasiekia tie, kurie neužsispiria bet kokia kaina tai gauti, o tiesiog mėgaujasi procesu.

Nuomonė:

Laura: „Apskritai nežinau, ar išvis verta siekti patirti orgazmą vienu metu? Ar tai taip svarbu? Manau, gerai, jei tai vyksta spontaniškai ir be įtampos, bet jei tam reikalingos titaniškos pastangos – ar verta versti save ir partnerį?“

Alicija: „Žinote, porą kartų mes tai patyrėme, bet tik tada, kai vos pradėjome susitikinėti, o ir patirties, atvirai sakant, buvo ne per daugiausia. O dabar nepavyksta... Tiek dėl patirties. Manau, čia svarbus ne įprotis, o teisinga geismo duoti ir gauti proporcija. Tuomet galvoji ir apie save, ir apie mylimąjį. Nors, žinoma, kalbama, kad reikia daugiau atiduoti...“

Tokioje sferoje, kaip žmogiškieji santykiai, neįmanoma 100% užprogramuoti rezultato naudojantis tik aplinkinių patarimais. Kiekviena pora tokia individuali, kad gali ir pati sudaryti patarimų sąrašą apie tai, kaip geriau pasiekti pasitenkinimo, atrodyti patrauklesniam partneriui ir užkariauti jo širdį. Kad seksas teiktų tikro malonumo, reikia tiesiog norėti jo suteikti partneriui – tuomet sulauksite ir jo atsakomosios reakcijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją