Ji nekenčia grubaus ir šiurkštaus elgesio, tačiau švelniai ir atsargiai liečiant gali tapti seksualinio romano pradžia. Šios srities glamonės netinkamos pradėti preliudiją. Geriau jas glamonėti tuomet, kai moteris jau susijaudinusi.

Šonai

Apie tai, kad moters jautrumas kutenimui charakterizuoja jos seksualumą, sklando legendos, tačiau čia slypi ir moksliškas paaiškinimas: šoninės kūno dalys – tai sritis, kur savaime gulasi meilužio rankos, laikydamos partnerę lytinio akto metu. Ir oda šiose vietose iš tikrųjų yra viena švelniausių kūne.

Plaukai

Mažai kam kils mintis ieškoti susijaudinimo taškų plaukuose. Tačiau būtent čia, ant galvos odos, labai daug nervinių galūnių – lygiai tiek, kiek ant galvos plaukų, nes kiekvieno plauko gyvastį reguliuoja nervas. Galbūt ne veltui bučiuojantis vyrai tiesia rankas panardinti į mylimosios plaukus.

Vokai

Vargu, ar galima surasti subtilesnes glamones nei bučinius į vokus ir švelnius prisilietimus aplink akis. Jautriausia oda ir daugiausiai nervinių galūnių šią kūno dalį paverčia vos ne intymiausia. Ir jei jau leidote vyrui tokį kontaktą, vadinasi, jis nėra vien tik seksualinis partneris.