Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 7 flirto ženklus, į kuriuos merginos dažniausiai neatkreipia dėmesio. Jei pastebėjote kelis iš jų, greičiausiai šis vaikinas jums rodo simpatiją.

1. Laiko rankas ties juosmeniu. Kiekvieno žmogaus kūno kalba gali pasakyti kur kas daugiau nei ištarti žodžiai. Dažnai neverbalinė kalba išduoda daug daugiau, nei galime įsivaizduoti. Vienas iš ženklų, į kurį verta atkreipti dėmesį, yra tai, kur vaikinas laiko rankas kalbėdamas su jumis. Jei jis rankas laiko ties juosmeniu ar įsikimba į savo kelnių diržą, tai geras ženklas. Šis gestas tarsi sako: „Aš pasitikintis savimi vyras ir noriu, kad tai pastebėtum“. Be abejo, jei jis nenorėtų jūsų sužavėti, jam nereikėtų to parodyti.

2. Jis lenkia galvą arčiau jūsų. Tai dar vienas kūno kalbos ženklas, kad vaikinui jūs patinkate. Jei jis lenkia galvą link jūsų, kai jūs ką nors sakote, greičiausiai jį labai žavite ir jis mielai nueitų su jumis į pasimatymą. Argi ne nuostabu, kai vyras jūsų klausosi!?

3. Nuolat stengiasi jus paliesti. Ne visos merginos iš karto supranta, kad tai, jog vaikinas nevengia fizinio kontakto, rodo jo susižavėjimą pašnekove. Tačiau juk akivaizdu, kad jei vaikinas jus bando vis netyčia paliesti, greičiausiai jam patinkate. Neturėtumėte ignoruoti šio ženklo. Tad jei ir jūs jaučiate tą patį, flirtuokite į valias!

4. Šypsena. Manote, kad jis šypsosi visoms merginoms, todėl nesureikšminate to? Klystate. Šypsena yra vienas iš flirto ženklų. Jei pastebėjote, kad vaikinas jums daug šypsosi, yra daug šansų, kad jis norėtų su jumis užmegzti artimesnę pažintį. Tačiau gali būti, kad jis drovus, todėl nepakenks, jei drąsiai parodysite pasitikėjimą savimi ir, jei ir jis jums patinka, žengsite kitą žingsnį. Pakaks to, kad nusišypsosite ir užmegsite pokalbį.

5. Kai jį kalbinate, jo skruostai parausta. Tai vienas iš patikimiausių ženklų todėl, kad šio fiziologinio proceso jis negali kontroliuoti. Užmegzti pažintį su droviu vaikinu nėra lengva, tačiau tai nereiškia, kad neturėtumėte to daryti. Jei vaikinas jums patinka, nepaleiskite jo. Jei pastebėjote, kad vaikinas, kalbėdamas su jumis, kuklinasi ir jo skruostai šiek tiek parausta, tikriausiai jam patinkate ir jis bando su jumis flirtuoti.

6. Jis mėgdžioja jūsų elgesį. Kartais vaikinai nesąmoningai flirtuodami ima kopijuoti merginos, kuriai nori parodyti dėmesį, elgesį ir kai kurias manieras. Pavyzdžiui, jei jūs juokiatės, jis irgi ima juoktis drauge, net jei jam ne labai juokinga. O gal netyčia susitikus universiteto valgykloje užsisako lygiai tai, ką ir jūs, ir prisėda prie jūsų stalelio. Jei pastebėjote, kad vaikinas kartoja, ką jūs darote, yra daug tikimybės, kad jam patinkate.

7. Kalbėdamas su jumis jis akivaizdžiai nervinasi. Užkalbinti patinkančią merginą ir pakviesti ją į pasimatymą kai kuriems vaikinams yra tikras iššūkis. Todėl jei kalbėdamas su jumis jis akivaizdžiai nervinasi, tai tikriausiai dėl to, kad nežino, kaip atkreipti jūsų dėmesį. Parodykite, kad ir jis jums patinka!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!