Kurios nuobodžiauja be seksualinių santykių, kurioms flirtas yra toks pats paprastas dalykas, kaip ir fitnesas. Ir „kažkas naujo“ tavo neatsargaus išrinktojo pavidale joms bus kaip tik...

Dabar tau reikia tik vieno – susikaupti, paslėpti emocijas ir pasiruošti lemiamam mūšiui.

Priešas Nr. 1 – šventės kaltininkė

Nuo pat jūsų draugystės pradžios (o tai yra maždaug nuo darželinio amžiaus) ji yra pati stipriausia tavo „nuosavybės“ atmušinėjimo specialistė. Ir yra rizikos, kad ji, prisidengdama šeimininkės privilegijomis, pabandys pasinaudoti „pirmosios nakties teise“. Todėl šiame pasaulyje, kur gerų vyrų yra kur kas mažiau nei moterų, drauges reikėtų stebėti labai atidžiai.

Priešas Nr. 2 – moteris vampyrė

Tikrųjų šios rūšies moterų būna labai mažai, ir tai labai gerai. Nes vos vampyrei sumirksėjus, vyriškos lyties asmenys tiesiog netenka galvos. Jos greitai prilimpa prie vyro, meiliai plepa, domisi viskuo, kas domina jį, neleidžia nuo savęs atsitraukti, nuolat giria, kol galiausiai šis pasijunta lyg patekę į kibų voratinklį... Tad jei tavo išrinktasis visgi pateko į vampyrės regos lauką, tau reikės sutelkti jėgas ir imtis tokios pat taktikos - nepalikti mylimojo vieno, rodyti jam dėmesį ir girti išsijuosus.

Priešas Nr. 3 - Karmen

Tokiai moteriai neegzistuoja kliūtys kelyje link aistros objekto. Ji išmano gundymo meną ir veikia pagal principą „žmona - ne spinta, ją galima pastumti“. Ji yra savo aistrų belaisvė. Imsis bet kokių gudrybių, kad tik gautų jai patinkantį žmogų.

Bet kokius, net ir pačius negrabiausius (retai pasitaiko) Karmen bandymus reikėtų nutraukti vos pasireiškus jos susidomėjimui. Taip, mylimasis gali apkaltinti tave pavyduliavimu, bet patikėk, tai tik paglostys jo savimeilę. Be to, jei jau vyras užkariautas, tai nereiškia, kad laikas nuleisti flirto ir kitus moteriškus ginklus.

Priešas Nr. 4 – „našlaitėlė“

Šios bejėgės, neretai ir bekūnės būtybės priešingos lytiems atstovams pažadina gynėjo instinktą. Jos nuolat klausinėja, yra smalsios, moka padaryti taip, kad vyrai pasijunta labai stiprūs ir protingi. Tokia panelė visai nenori pretenduoti į tavo „turtą“. Bet ji vos laikosi ant kojų ir jeigu tavo vyras pasiūlys jai savo glėbį kaip „transporto priemonę“ – ji neatsisakys. Ką daryti? Teks pačiai išmokti pažadinti saviškyje vyriškumą, nors tu ir manai, kad moki, žinai ir sugebi viską pati.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)